Bugun...



Bodrumspor Altay’ı eli boş gönderdi 2-0

Bodrumspor ligin 24’üncü haftasında Altay’ı 2-0 mağlup etti. Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Çok kaçırdık, daha fazla atabilirdik. Önemli olan 3 puandı ve 3 puan aldığımız için çok mutluyum” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 05-03-2023 20:19

Bodrumspor Altay’ı eli boş gönderdi 2-0

Spor Toto 1'inci Lig 24'üncü hafta karşılaşmasında Bodrumspor sahasında Altay'ı konuk etti. Maça hızlı başlayan yeşil-beyazlı ekip 25'inci dakikada Kenan'ın golüyle 1-0 öne geçti. Bodrumspor 51'inci dakikada Gökdeniz'in golüyle  2-0 öne geçti. Bodrumspor puanını 41 puanla 3'üncü sırada kalırken, Altay ise 19 puanla 14'üncü sıraya geriledi.

 

3  PUAN ALDIĞIMIZ İÇİN ÇOK MUTLUYUM

İsmet Taşdemir, “Eyüp mağlubiyetinin ardından bizim için önemli bir maçtı. Vereceğimiz direnç önemliydi. Özellikle ligde ilk 2 ve 3’ten kopmama adına önemli bir maçtı. Maçın başından sonuna kadar oyuncu kardeşlerim oyuna hükmettiler. Çok kaçırdık, daha fazla atabilirdik. Önemli olan 3 puandı ve 3 puan aldığımız için çok mutluyum. Yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Altay Teknik Direktörü Tuna Üzümcü ise , “Oyuncularımın isteğinden, arzusundan, mücadelesinden, daha iyisini yapmak istemelerinden son derece memnunum. Zor bir süreçten geçiyoruz. Hafta hafta daha iyi olacağımıza inanıyorum. Bunu yapabilecek oyuncu grubuna sahibiz. Birlik ve beraberlik içerisinde üzerine koyarak mutlaka hatalarımızdan ders çıkararak daha iyi sonuçlar alacağız” diye konuştu.




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI