Bugun...



Bodrumspor’a orman temalı forma, gelir ormanlar için kullanılacak

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bodrumspor, bu sezon Bodrum’da yanan ormanlar için özel hazırlanan forma ile sahaya çıkacak. Forma satışından elde edilecek gelir ise ormanların yeniden yeşertilmesi için bağışlanacak.

facebook-paylas
Tarih: 04-09-2021 17:07

Bodrumspor’a orman temalı forma, gelir ormanlar için kullanılacak

TFF 2. Lig'de maçlar, iki grupta oynanacak 18 karşılaşmayla başlayacağı belirtilirken kırmızı Grup takımlarından Bodrumspor, 5 Eylül Pazar günü 16.30'da evinde Afjet Afyonspor ile oynayacak.

 

Sezon için toplamda 4 forma tasarımı yapan kulüp beyaz renkte ‘orman’, Mavi renkte ‘deniz’, yeşil renkte ‘doğal’ ve kaleciler için ise ‘kale bize emanet’ temalarını kullandı. Beyaz renkte ‘orman’ temalı tasarlanan forma, yaz sezonunda Bodrum'da binlerce hektarın kül olduğu orman yangınları için özel olarak tasarlandı. Üzerinde ağaç desenlerinin bulunduğu ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün imzası ile ‘Orman ve ağaçsız toprak, vatan değildir’ sözünün yazılı olduğu formadan elde edilecek gelir, yangından etkilenen bölgelerin yeniden yeşertilmesinde kullanılacak.

 

Orman temalı forma için Bodrum'un yanan bölgelerinde havadan çekim yapılarak klip hazırlandı. Klipte orman yangınlarının söndürülmesi çalışmalarına katılan Bodrumsorlu futbolcu Celal Dumanlı ile takım arkadaşı Burhan Eşer yer aldı.

 

 

 

 

 

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI