Bugun...



Bodrumlu İYİ Gençlikten çocuklar için “Birlikte iyileşiyoruz” etkinliği

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Bodrum İYİ Parti Gençlik Kolları “Birlikte İyileşiyoruz” projesini hayata geçirdi. İYİ Partili gençler ve depremzede çocuklar merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık olan deprem afetinden etkilenip Bodrum’a gelerek otellere yerleştirilen çocuklarla sinema ve lunaparka gidip ardından birlikte yemek yiyerek keyifli bir gün geçirdi.

facebook-paylas
Tarih: 27-02-2023 13:51

Bodrumlu İYİ Gençlikten çocuklar için “Birlikte iyileşiyoruz” etkinliği

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Bodrum İYİ Parti Gençlik Kolları  “Birlikte İyileşiyoruz” projesini hayata geçirdi. İYİ Partili gençler ve depremzede çocuklar merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık olan deprem afetinden etkilenip Bodrum’a gelerek otellere yerleştirilen çocuklarla sinema ve lunaparka gidip ardından birlikte yemek yiyerek keyifli bir gün geçirdi.

 

NORMALE DÖNÜŞ SÜRECİNDE HEP YANLARINDA OLACAĞIZ

İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Vahit Yavuz yaptığı açıklamada “Hepimizi derinden üzen deprem afetinden sonra Bodrum’da oteller örnek bir davranış sergileyerek kapılarını vatandaşlarımıza açtı. Bizlerde afetin ilk günlerinde nakdi ve ayni yardımların yerine ulaşmasına sağlarken buraya gelen insanların yanında nasıl olabiliriz diye düşünmeye başlamıştık. Gençlik kolları ekibimizle birlikte çocukların yaşadığı travmayı bir nebze unutması için onlarla bir gün geçirmeyi hayal ettik. Bu hayalimizi bugün 7-11 yaş arası 30 çocuğumuzla başlatmak bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Yaşanan afet sonrasında normale dönüş süreçlerinde İYİ Gençlik olarak daima yanlarında olacağız. ’ İnanıyoruz ki bu zor günleri birlikte aşacağız. Bu zor günleri aşmanın ilk halkası çocukların gülümsemesidir. Çocuklar gülsün, dünya gülsün‘’ dedi.

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI