Bugun...



Bodrumlu gaziler kongre yaptı, Külcü yeniden başkanlığa seçildi

Bodrum Belediyesi Trafo Kafe’de yapılan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bodrum Şubesi olağan kongresinde mevcut Başkan Hasan Külcü ve yönetim ekibi oy çoğunluğu ile yeniden göreve seçildi.

facebook-paylas
Tarih: 14-04-2021 16:27

Bodrumlu gaziler kongre yaptı, Külcü yeniden başkanlığa seçildi

Yaklaşık 30 üyenin katılımı ile ikinci oylamada oy çoğunluğunun sağlandığı görüldü. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan 5. olağan genel kurulda, gündem maddeleri tek tek okunarak ibraz edildi. Ardından ise tek listeyle seçimlere gidildi. Listede başkanlık görevini sürdüren Hasan Külcü ile birlikte yönetimde Kemal Berber, Ali Turgay, Nurcan Çiçek, Hikmet Atakent yer aldı.

 

 

13 yıldır Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bodrum Şubesi Başkanı Hasan Külcü kongre öncesinde yaptığı açıklamada, “Pandemiden dolayı bir yıldır gazilerimizle beraber sosyal aktivitelerimizi tam olarak gerçekleştiremiyoruz. Her kurumda olduğu gibi bizlerde maske, mesafe kurallarına uysak bile bizde gazi ve şehit yakınlarımıza yardımlarda bir takım aksaklıklar yaşadık. Ama Bodrum Belediye Başkanımız Ahmet Aras ve Bodrum Kaymakamımız Bekir Yılmaz sayesinde gazi ve şehit yakınlarımızın her türlü ihtiyaçları karşılanmaktadır. Kaymakamlığımız tarafından Ramazan ayında da unutulmadık ve destek gördük. Diğer taraftan ulaşım gibi aksaklıklarımız tabi ki oluyor. Yorulduk, bunaldık ama bütün dünyada bu durum bu şekilde. Dikkat etmemiz, sağlığımızı korumamız gerekiyor. Bu nedenle her şeyden önce mesafeye dikkat etmemiz gerekiyor. Haliyle bunlar sosyalleşmemiz adına bir sıkıntı oluşturmakta. Neredeyse bütün gazilerimiz aşılarını oldular. Bu demek değildir ki sağlığımıza kavuştuk yine de dikkat edeceğiz. Herkesten rica ediyoruz lütfen maske ve mesafe kurallarına uyalım.” Dedi.

 

 

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI