Bugun...



Bodrumlu Deniz Ada fırça kullanmadan yaptığı eserleri ile hayran bıraktı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan ve 2. Kişisel sergisini açan Deniz Ada Özkan fırça kullanmadan akrilik boya kullanarak elleriyle yaptığı eserleriyle hayran bıraktı.

facebook-paylas
Güncelleme: 12-05-2023 09:31:52 Tarih: 12-05-2023 09:01

Bodrumlu Deniz Ada fırça kullanmadan yaptığı eserleri ile hayran bıraktı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan ve 2. Kişisel sergisini  Bodrum Belediyesi Trafo Kültür ve Sanat Galerisi’nde açan 10. sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Deniz Ada Özkan eserleriyle hayran bıraktı. Serginin açılışını annesi Özgün Ünlü, yakınları ve sanatseverlerle birlikte yapan Deniz Ada ‘nın sergide yer 15 eseri sanatseverleri hayran bıraktı.

 

O AN HİSSETTİKLERİMİ ESERLERİME YANSITIYORUM, ÖZGÜRCE ÇİZMEYİ SEVİYORUM

Milli Eğitim Müdürlüğü’nün “Özel Yetenekli Birey” belgesi verilen ve yaklaşık 3 yaşından beri resim yaptığını belirten Deniz Ada Özkan akrilik boya ile ve fırça kullanmadan parmaklarıyla yaptığı eserleri ile ilgili olarak “Eserleri yaparken sabit bir düşüncede olmuyorum o an ne hissediyorsam onu çiziyorum. Gelecek ile ilgili tek hayalim mutlu huzurlu olmak kendime ve insanlarla faydalı olacak projeler üretmek .Doğduğundan beri müziğe resime edebiyata sanatın her dalına ilgim var. Bugüne gelmemde annemin büyük desteği var. Doğduğumdan beri annem kalem kağıt boya verdi resmi yapmam için beni destekledi, o zamandan beri özgürce resim yapıyorum aynı şekildede devam etmeyi düşünüyorum “ dedi.

Özkan’ın sergisi 17 Mayıs tarihine kadar açık kalacak.

 

 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KÜLTÜR SANAT Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI