Bugun...



Bodrumlu Astsubay Başçavuş futbol oynadıktan sonra yaşamını yitirdi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan ve İstanbul’daki Yeşilyurt Hava Kuvvetleri Komutanlığı mehteran Takımı’nda görevli olan Hava Astsubay Başçavuş Mehmet Güvener dün futbol maçı yaptıktan sora girdiği duşta yaşamını yitirdi. Güvener’in ani ölümü ilçede üzüntü yarattı. Güvener bugün Yukarı Mazı'da düzenlenecek askeri tören ile toprağa verilecek.

facebook-paylas
Güncelleme: 26-03-2023 12:47:25 Tarih: 26-03-2023 12:43

Bodrumlu Astsubay Başçavuş futbol oynadıktan sonra yaşamını yitirdi

İstanbul Yeşilyurt’daki Hava Kuvvetleri Komutanlığı Mehteran Takımı’nda görevli evli ve üç çocuk babası 53 yaşındaki Hava Bandocu Kıdemli Astsubay Başçavuş Mehmet Güvener dün akşam saatlerinde halı sahada futbol oynadı. Futbol maçından sonra evine gelen Güvener’e duşa girdiği sırada fenalık geçirdi. Ailesinin çağırdığı sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Güvener kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Güvener’in ani ölümü Bodrum’da ve yaşadığı Yukarı Mazı Köyü’ndeki yakınları arasında büyük üzüntü yarattı. Ağabeyi İlhan Güvener “Ağabeyim dün akşam saatlerinde futbol oynayıp ardından duşa girmiş, fenalık geçirmiş ve kurtarılamamış üzüntümüz çok büyük. Bugün düzenleyeceğimiz askeri tören ile son yolculuğuna uğurlayacağız” diye konuştu.

Mehmet Güvener’in cenazisi Bodrum’un Yukarı Mazı Köyü’nde bugün ikindi namazından sonra düzenlenecek askeri törenle toprağa verilecek.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI