Bugun...



Bodrum ve Milaslı görme engellilerin Saklıkent’de tatil keyfi

Muğla’nın Bodrum, Milas ve Ortaca ilçelerinde yaşayan görme engelliler düzenlenen etkinlikle Saklıkent Kanyonu ve Yakapark’ı gezdi, kanyonda yüzme ve eğlenme keyfi yaşadı.

facebook-paylas
Tarih: 23-06-2021 14:47

Bodrum ve Milaslı görme engellilerin Saklıkent’de tatil keyfi

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Gören Kalpler Derneği Bodrum Şubesi ile Milas Turkuaz Engelliler Eğitim Sanat ve Spor Kulübü Derneği  (TURKESK) tarafından ortaklaşa  düzelenen Saklıkent Kanyonu ve Yakapark gezisine üç ilçede yaşayan görme engelliler ve aileleri birlikte katıldı. Bir Yudum Nefes sloganı ile düzenlenen gezide halk sanatçısı görme engelli Mehmet Eser Tunçoğlu Yakapark’ ta konser verdi..

 

ŞARKILARLA TÜRKÜLERLE EĞLENDİLER

 

Turkuaz Engelliler Spor Kulübü Başkanı İlker Çukur ve yönetim kurulu üyesi Metin Erat  ile Gören Kalpler Derneği Bodrum Şubesi Başkanı Seher karanında katıldığı etkinlikte görme engelli bireyler aileleleri ile birlikte Saklıkent’deki kanyonda yüzdü, serinledi.

 

PANDEMİ SONRASI İLK GEZİ DÜZENLENDİ

 

Dernek Başkanı Çukur “Muğla Büyükşehir Belediye’mizin destekleri ile pandemi sonrasında düzenlediğimiz ilk gezide görme engelli bireylerimiz aileleri ile birlikte gezme, eğlenme ve dinlenme fırsatı buldular. İlk kez geldikleri Saklıkent’in buz gibi sularında serinlediler, engelli birelerimizin sosyal yaşamdan uzaklaşmamaları için benzer gezileri sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI