Bugun...



Bodrum Vatan Partililer: Çözüm yalanı PKK’nın planı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bugün basın açıklaması düzenleyen Vatan Partililer TBMM’ne getirilmek istenen çözüm planının PKK ve ABD Başkanı Biden’e ait olduğunu belirterek tepki gösterdiler. Vatan Partisi Bodrum İlçe Başkanı Şeref Bozkurt “Çözüm planı PKK’nın yalanıdır. Biden Tayfasının amacı, Kürt sorununu çözmek değil, Türkiye’yi ABD-İsrail planları çerçevesinde kaosa sürüklemektir" dedi.

facebook-paylas
Güncelleme: 01-10-2021 18:43:35 Tarih: 01-10-2021 18:37

Bodrum Vatan Partililer: Çözüm yalanı  PKK’nın planı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bugün basın açıklaması düzenleyen Vatan Partililer TBMM’ne getirilmek istenen çözüm planının PKK ve ABD Başkanı Biden’e ait olduğunu belirterek tepki gösterdiler. Vatan Partisi Bodrum İlçe Başkanı Şeref Bozkurt “Çözüm planı PKK’nın yalanıdır. Biden Tayfasının amacı, Kürt sorununu çözmek değil, Türkiye’yi ABD-İsrail planları çerçevesinde kaosa sürüklemektir. Kürt sorununa TBMM’de çözüm” söylemi, Türk Ordusunun başarıyla sonuca giden silahlı çözümünü baltalamak amacıyla gündeme getirilmiştir ve PKK’yı kurtarmak içindir” diye konuştu. Muğla’nın bodrum ilçesinde bugün basın açıklaması düzenleyen Bodrum Vatan Partisi İlçe Başkanı Şeref Bozkurt ve Muğla il yöneticileri çözüm planı adı altında mecliste görüşme yapılması planının PKK ve ABD Başkanı Biden’in planı olduğunu belirterek sert tepki gösterdiler. Akşam saatlerinde Bodrum Belediye Meydanı’nda ellerinde Türk bayrakları ile toplanan ve TBMM’nde çözüm Söylemi PKK’yı Kurtarmak İçindir” yazılı pankart açan Vatan Partililer sık sık Mecliste PKK İstemiyoruz, Çözüm Yalanı PKK’nın Planı ve Kahrolsun HDP, Kahrolsun PKK sloganları attı.

 

 

AMAÇ KÜRT SORUNUNU ÇÖZMEK DEĞİL TÜRKİYE’Yİ KAOSA SÜRÜKLEMEKTİR

 

Vatan Partisi İlçe Başkanı Şeref Bozkurt yaptığı basın açıklamasında CHP, İyi Parti, HDP, DEVA Partisi, Gelecek Partisi ve Saadet Partisi yöneticilerinin oluşturduğu Biden Tayfası’nın bir süredir Kürt sorununa TBMM’nde çözüm” iddiasıyla kampanya yürüttüğünü belirterek “Biden Tayfasının amacı, Kürt sorununu çözmek değil, Türkiye’yi ABD-İsrail planları çerçevesinde kaosa sürüklemektir. “Kürt sorununa TBMM’de çözüm” söylemi, Türk Ordusunun başarıyla sonuca giden silahlı çözümünü baltalamak amacıyla gündeme getirilmiştir ve PKK’yı kurtarmak içindir. TBMM, terör sorununu çözme kararını defalarca ilan etmiştir ve bu amaçla Cumhuriyet Hükümetini görevlendirmiştir” ifadelerini kullandı.

 

 

BU TAYFA PKK’YI KURTARAMAYACAKTIR

 

‘’Kürt sorunu TBMM’de çözülmelidir’’ diyenlerin amacının meclisin terörle mücadele iradesini yok etmek ve TSK’nın PKK’ya karşı verdiği mücadeleyi baltalamak olduğunu belirten Bozkurt açıklamasının devamında ise  “Kürt sorunu TBMM’de çözülmelidir diyenler, PKK ve Terör sorunu diyemeyenlerle aynı kişilerdir ve PKK’yı düştüğü durumdan kurtarmak için HDP ile saf tutmaktadırlar. Ancak bu tayfa PKK’yı kurtaramayacaktır. Türkiye Büyük Millet Meclisi Türk Milletinin iradesini ve hükümete verdiği görevi bir kez daha dünyaya ilan etmeli ve PKK dostlarının bozgunculuğunu mahkûm etmelidir.

Vatan Partisi, bu amaçla TBMM’ye bir karar teklifi sunma kararı almıştır. Bu teklifi,  Meclis Başkanımız Sayın Mustafa Şentop’a sunacağız” dedi.

 

Şeref Bozkurt açıklamasının sonunda Vatan Partisi’nin Kürt sorununa TBB’de çözüm konusunda TBMM’ne sunacağı karar tasarısı özetini basın mensupları ile paylaştı.

 

VATAN PARTİSİ’NİN “KÜRT SORUNUNA TBMM’DE ÇÖZÜM” KONUSUNDA TBMM’YE SUNACAĞI KARAR TASARISI ÖZETİ

 

ABD başta olmak üzere Atlantik sistemi içindeki devletlerin “Kürt sorunu” demokratik haklar açısından esas olarak çözülmüştür. ABD ve güdümündeki PKK, sorunun Türkiye’nin bütünlüğü ve barış içinde çözümüne karşı bölünmeyi ve savaşı dayatmıştır. Bu durumda Türkiye Cumhuriyeti Devleti, silahlı dayatmaya silahla yanıt vermiştir ve bölücü terörü yurt içinde ve sınır ötesinde temizleme görevinin sonuna gelmiştir. Bu çözüm, Türk Milletinin iradesini temsil eden TBMM’nin çözümüdür.

Tüm Dünya bilmelidir ki Türkiye Cumhuriyeti’ne silah çekenler, dün olduğu gibi yarın da Türkiye Cumhuriyeti’nin silahıyla tanışacaklardır. 24 Temmuz 2015 günü Bölücü Terör Örgütünü temizleme kararı alan Türkiye Hükümeti, Türkiye Büyük Millet Meclisinin çözümünü uygulamıştır.

Türkiye Büyük Millet Meclisi, Bölücü Terörü yurtta ve sınır ötesinde hendeklere gömen Türk Silahlı Kuvvetleri’nin komutanıdır.

Türk Silahlı Kuvvetleri, Türk Polis Teşkilatı ve Köy Korucuları, Türkiye Cumhuriyeti’nin yaptırım gücünü hayata geçirerek vatanımıza  barış ve huzur getirmişlerdir.

Bölücü Terörün dağda, kırda, bayırda, hendekte, sokakta, belediyelerde      ve Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında nefes almasına izin vermeyeceğimizi dosta düşmana ilân ediyoruz. Milletimizin bize sorumluluğumuzu hatırlatan sesini duyuyoruz: Meclis’te PKK istemiyoruz!

Bölgemizde “Kürdistan” adı altında İkinci İsrail Devletinin kurulmasına asla izin vermeyeceğiz. Bu kararlılığımızı bölücü planların hedefinde olan komşularımız Suriye, Irak, İran, Azerbaycan ve Rusya ile dayanışma içinde yerine getireceğiz.

Vatanımızı kalıcı barış ve huzura kavuşturmakta olduğumuz bugünkü  koşullarda, her vatandaşa iş, huzur, sağlık ve eğitim sağlanmasın sigortası olacağız. İçinde bulunduğumuz ekonomik zorlukları “Üretenler Milletin efendisidir” ve “Üretici baş tacıdır” şiarıyla başaracağımız Üretim Devrimiyle aşmakta kararlıyız.

Üreten ve Birleşen Türkiye kararımız kesindir!

Ne ABD ne de başka bir güç Türk milletini bölemez! Atomu parçalayabilirler, ancak Türkiye’yi parçalayamazlar!

Tek Devlet, Tek Millet, Tek Vatan, Tek Bayrak kararlılığımıza kimse dokunamaz!

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI