Bugun...



Bodrum’un Yıldızlar Korosu nostaljik bir gece yaşattı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Yıldızlar Korosu’nun verdiği konserde Türk müziği ve sanat müziğinin ünlü isimleri birbirinden güzel şarkıları ile hayranlarına nostaljik anlar yaşattı.

facebook-paylas
Tarih: 11-08-2022 13:45

Bodrum’un Yıldızlar Korosu nostaljik bir gece yaşattı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Bodrum Güçbirliği Derneği ve Bodrum Belediyesi desteğiyle Turgutreis Şevket Sabancı Parkı’nda gerçekleşen Yıldızlar Korosu konserinde Bodrumlular Türk Sanat Müziği’ne doydu.Türk Sanat Müziği’nin efsane ismi, Bodrum’da yaşayan Perihan Sözen’in oluşturduğu Yıldızlar Korosu, Turgutreis Şevket Sabancı Parkı’nda verdikleri konserle Bodrumlulara unutulmaz bir Türk Sanat Müziği gecesi yaşattı.

 

BİNLERCE BODRUMLUYA NASTOLJİK BİR GECE YAŞATTILAR

Geceye  Türk Sanat Müziği’nin unutulmaz ismi Zekai Tunca, Bodrum Güçbirliği Derneği Başkanı Serdar Kayhan, ünlü sanatçı Nejat Alp ve 2000’i aşkın Bodrumlu katıldı. Konserde Perihan Sözen ve Yıldızlar Korosu, birbirinden değerli nostaljik eserleri seslendirdi, binlerce Bodrumlu şarkılara eşlik etti.

Yaklaşık üç saat süren konser sonunda organizasyonun sunuculuğunu üstlenen Doktor Ayşegül Aksoy, Bodrum Güçbirliği Derneği Başkanı Serdar Kayhan’a bir plaket vererek dernek ve Bodrum Belediyesi’ne katkılarından dolayı teşekkür etti.

 

 

ZEKAİ TUNCA VE PERİHAN SÖZER’İN EMEKLERİ BÜYÜK

Bodrum Güçbirliği Derneği Başkanı Serdar Kayhan, geçtiğimiz yıllarda büyük beğeni toplayan konseri yoğun istek üzerine tekrarlandıklarını belirterek “Türk Sanat Müziği’nin iki dev ismi Zekai Tunca ve Perihan Sözen’in büyük emek harcayarak icra ettikleri sanat hayatlarını Bodrum’da sürdürmeleri, ilçemiz için büyük şans. Perihan Sözen Hocamızın yıllardır özveri ve fedakarlıklarıyla oluşturduğu, Zekai Tunca’nın da destek verdiği Yıldızlar Korosu, bugün binlerce Bodrumluya muhteşem bir konser verdi. Bodrum Dernek olarak böyle bir konsere katkı koymaktan dolayı çok gururluyuz. Başta Perihan Sözen ve Zekai Tunca olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz” dedi.

 

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KÜLTÜR SANAT Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI