Bugun...



Bodrum’un trafiğini Ak Partili eski milletvekili çözecek

Bodrum’un içinden çıkılamaz hale gelen trafiğini çözmek için Bodrum Belediyesi’nin Erzurum Ak Parti eski Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı ile anlaşmaya varıldığı iddia edildi.

facebook-paylas
Güncelleme: 24-06-2021 14:40:23 Tarih: 24-06-2021 14:38

Bodrum’un trafiğini Ak Partili eski milletvekili çözecek

Ak Parti ilçe başkanı Osman Gökmen sosyal medyadan yaptığı açıklamada “Her geçen gün yoğunlaşan Bodrum Trafiği ile ilgili gerek yerel, gerekse hükümetimiz düzeyinde çalışmalarımızı arttırdık.Bugün de Türkiye’de trafik sorunları konusunda uzman olan, eski Erzurum Milletvekilimiz, çok değerli hocamız Prof. Dr. Sayın Mustafa Ilıcalı ile Bodrum’un trafik sorununu enine boyuna konuştuk. Hocamız çözüm konusunda bizlere tam destek olacağını söyledi.Kısa bir süre içinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu da Bodrum’a bir ziyaret gerçekleştirecek ve sorunu yerinde gözlemleyip, bu büyük sorunun çözümü için çalışmaları hızlandıracak.Değerli fikirleriyle bizleri aydınlatan Sayın Mustafa Ilıcalı Hocamıza yardım ve destekleri için çok teşekkür ederiz” dedi.

 

240 BİN TL. ÖDENECEK

 

Prof. Dr. Ilıcalı’nın Bodrum’un trafik sorununu çözmek için Bodrum Belediyesi ile 240 bin TL. ya anlaşma sağladığı iddia edildi. Bu iddia Muğla ve Ege bölgesindeki yerel medyada yayınlandı.




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI