Bugun...



Bodrum’un sevilen aşçısı Zeynep Eriş gözyaşları içerisinde toprağa verildi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde iki ay önce bir sürücünün otomobili ile arkadan çarptığı motosiklet sürücüsü aşçı 34 yaşındaki Zeynep Eriş yaşamını yitirdi. 3 çocuk annesi Eriş’in cenazesi bugün gözyaşları içerisinde toprağa verildi.

facebook-paylas
Tarih: 12-01-2023 15:49

Bodrum’un sevilen aşçısı Zeynep Eriş gözyaşları içerisinde toprağa verildi

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı  Ortakent Mahallesi’nde Bodrum Belediyesi Gıda A.Ş.’ye ait bir restoranda çalışırken 10 Kasım 2022 tarihinde işe gidiş yolunda kullandığı motosiklete arkadan çarpan bir sürücünün ağır yaralanmasına neden olduğu 3 çocuk annesi aşçı Zeynep Eriş Bodrum devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde gördüğü tedavi sürecinde 62 gün yaşama tutunabildi. Eriş’in dün akşam saatlerinde yaşamını yitirmesi Belediye Personeli veOrtakent Mahallesi’Nde büyük üzüntü yaşanmasına neden oldu.

Bugün Ortakent Yalı Camii’nde kılınan öğle namazının ardından düzenlenen cenaze namazı ve tören ile son yolculuğuna uğurlanan Eriş’in cenaze törenine babası Sami Eriş, CHP İlçe Başkanı Başar Bıyıklı, CHP Milletvekili Adayı Halil Karahan, Bodrum Belediye Başkanı CHP’li Ahmet Aras ve yakınları katıldı.

Eriş’in kır çiçekleri ve zeytin dalları ile süslenen tabutu dikkat çekti. Eriş kılınan cenaze namazının ardından Ortakent Mezarlığı’nda toprağa verildi.

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI