Bugun...



Bodrum’un şampiyon deve güreşçisi Seçil yaşama tutunamadı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde deve güreşlerine tutkusu ile bilinen ve Gavlı isimli devesi ile sık sık şampiyonluklar kazanan 33 yaşındaki Seçil Sayar Üncü’nün yaşamını yitirmesi ilçede üzüntü yarattı. Üncü’nın kısa bir süre önce organ nakli olduğu belirtildi.

facebook-paylas
Güncelleme: 06-04-2021 11:55:19 Tarih: 29-03-2021 13:22

Bodrum’un şampiyon deve güreşçisi Seçil yaşama tutunamadı

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Kumköy Mahallesi’nde yaşayan ve bir emlak ofisinde çalışan 33 yaşındaki Seçil Sayar Ünlü Bodrum Belediyesi personeli eşi Ümit Ünlü ile birlikte deve güreşlerine olan tutkusu ile biliniyordu.

 

 

DEVE GÜREŞLERİNE OLAN TUTKUSU İLİ BİLİNİYORDU

 

Çocuk yaşlardan bu yana deve güreştiren ve Gavlı isimli devesi ile birçok şampiyonluklar alan Seçil Sayar Üncü’ye üç ay önce mide rahatsızlığı ile gittiği hastanede karaciğerinde lezyon olduğu tespit edildi, tedaviye başlandı.

 

ORGAN NAKLİ OLDU AMA YAŞAMA TUTUNAMADI

 

Tedavisi devam eden Üncü’ye11 Mart tarihinde Akdeniz Üniversitesi Tıp Merkezi Organ Nakli Merkezi’nde karaciğer nakli yapıldı. Nakil sonrası tedavisi devam eden Sayar, kurtarılamayarak dün akşam saatlerinde yaşamını yitirdi. Üncü’nün cenazesinin bugün Kumköy Mezarlığı’nda toprağa verileceği bildirildi. Üncü’nün ani ölümü ilçede büyük üzüntü yarattı.

 

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI