Bugun...



Bodrum’un markalarını May Ajans dünyaya tanıtıyor

Uzun yıllar Turgutreis Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü yapan Ayşegül Ülkü ve oğlu Mehmet Kılınç tarafından 2010 yılında kurulan May Ajans Bodrum'un eksik ve yetersiz hizmet üreten sektörlerinden birini ayağa kaldırdı. Başta inşaat, eğlence, gıda ve turizm olmak üzere, birçok STK ve spor kulübünün de dijital tanıtım ve reklam alanında çözüm ortağı olarak hizmet veren May Ajans, Bodrum’un ülke genelinde tanıtımına da katkı sağlıyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 22-07-2022 10:59:56 Tarih: 22-07-2022 10:56

Bodrum’un markalarını May Ajans dünyaya tanıtıyor

Sosyal projelere destek vererek yaşadığı bölgeye katkı sağlayan, yerel ve ulusal basın bağlantıları ile müşterilerinin seslerini ülke genelinde duyuran, dijital platformlardaki güçlü planlama ve stratejileriyle sayıları milyonlara ulaşan kullanıcılara Bodrum’da hizmet veren firmaları duyuran May Ajans’ın Kurucusu Ayşegül Ülkü, şirketinin hedef ve amacını, kurumsal yapılarını şu şekilde anlatıyor “Yaklaşık 30 yıllık bilgi ve birikim ile Kurumsal iletişim ve masa üstü yayıncılık alanında hizmet vermeye Başladığımız May Ajans ile Bodrum’da yetersiz hizmet üreten bir sektörün günümüzde en güçlü temsilcilerinden biri olduk. Değişen teknoloji ve sektörel hizmetleri yakından takip ederek, byk şehirlerde çözüm ortağı aranan bir dönemde Bodrum’da hizmet, ürün ve faaliyet gösteren firmaların ayağına aradıkları hizmeti getirerek yola çıktık.

 

Şu anda inşaat, eğlence, gıda ve turizm olmak üzere, birçok STK ve spor kulüplerinin de dijital tanıtım ve reklam alanında çözüm ortağı olarak hizmet veriyoruz. Her biri konularında deneyimli personelimizle dijital medya, yazılı ve görsel medya üzerinden müşterilerimizin seslerini ülke genelinde duyururken, çağımızın en gözde medyası olarak görülen sosyal medya ile Bodrum’a gelen turistlere de ulaşarak sınırlarımızı ülke sınırlarının dışına doğru da taşımı oluyoruz.”

 

Grafik, tasarım, marka danışmanlığı, kurumsal kimlik tasarımı, PR hizmetleri, web tasarımı, yapım hizmetleri ve günümüzün olmazsa olmazı sosyal medya yönetimi gibi hizmetler ürettiklerini belirten May Ajans Başkanı Mehmet Kadir Kılınç da işlerinin en önemli kısmını oluşturan Sosyal Medya İçerik yönetimi hakkında şunları söyledi

Profesyonel sosyal medya uzmanlarından oluşan ekibimizle sosyal medya kanallarını aktif ve verimli şekilde kullanımı için en iyi strateji çalışmasını yapmak için çalışıyoruz. Sosyal medya trendlerini yakından takip eden bir ekip tarafından içerik yönetimi yaparak hem güncel kalıyor, hem de müşterilerimizin kesin hedef kitlelerine daha hızlı ulaşmalarını sağlıyoruz. Takdir edersiniz ki, sosyal medya gündeminden habersiz yapılan her içerik ve paylaşımın etki alanı sınırlı ve kısırdır. Bu ise, sosyal medyadan elde edilecek geri dönüşüm hedeflerini olumsuz etkileyebilir. Trendlere ve gündemi takip, yaratıcılık, esneklik ve estetikle sosyal medyayı kazanmak bizim müşterilerimize olan en önemli sorumluluğumuz.

 

Koşulsuz müşteri memnuniyeti ile çalıştığımız May Ajans olarak, Amazon.Com CEO’su Jeff Bezos’un “Müşterinizi gerçek dünyada mutsuz ederseniz bu mutsuzluğunu 6 kişiye söyler, Onu eğer sanal dünyada mutsuz ederseniz Bunu 6000 kişiye söyler.”  Sözünü her zaman aklımızda tutmaktayız. İşimizin neredeyse tamamı sosyal mecralar olduğu için hem müşterilerimizin hem de kendi markamız  için hata yapma lüksümüzün olmadığını çok iyi biliyoruz.”




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI