Bugun...



Bodrum’un ilk “Sessiz Kafe” si açıldı.

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Turgutreis Mahallesi’nde ilk “Sessiz Kafe “ açıldı. Marmara İşitme Engelliler Derneği Başkanı Şebnem Şen “Sessiz Kafe’de işaret dili bilen personeller de bulunacak, kafe işitme engelli bireylerin sosyalleşmelerine de katkı sunacak” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 25-09-2023 13:52

Bodrum’un ilk “Sessiz Kafe” si açıldı.

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Turgutreis Mahallesi’nde Bodrum Belediyesi veMarmara İşitme Engelliler Derneği işbirliği ile düzenlenen Sessiz Kafe’nin açılışına dernek başkanı Şebnem Şen ve belediye yetkilileri ve işitme engelli bireylerle aileleri katıldı.

 

İŞARET DİLİ BİLEN PERSONEL ÇALIŞACAK

Şebnem Şen, açılış konuşmasında işitme engelliler için önemli bir rehabilite merkezi olacağını belirterek “Sessiz Kafe’nin işitme engelli bireylerin rahatça iletişim kurup kendilerini ifade edebilmeleri için özel olarak düzenlendiğini İşaret dili bilen personellerin de bulunacağı kafe, işitme engelli bireylerin sosyalleşmelerine de katkı sunacak. Katılımcılara işaret dili broşürlerinin dağıtıldığı etkinlik merkezinde, işitme engelli bireylere özel kurslar planlanacak” dedi.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI