Bugun...



Bodrum, Uluslararası Gayrimenkul Ve Yatırım Fuar’ına ev sahipliği yapacak!

2. Uluslararası İnşaat, Gayrimenkul, Yapı ve Dekorasyon Fuarı 18 Mayıs’ta açılıyor

facebook-paylas
Tarih: 02-05-2023 09:22

 Bodrum, Uluslararası Gayrimenkul Ve Yatırım Fuar’ına ev sahipliği yapacak!

Geçtiğimiz yıl düzenlediği fuarlarla dikkatleri üzerine çeken İdeal Fuar, Mayıs ayında önemli bir fuara da imza atıyor.  İdeal Fuar, Neva Prestij Yapı ve De Costa Group Ana sponsorluğunda 18- 21 Mayıs tarihleri arasında 2. Uluslararası İnşaat, Gayrimenkul, Yapı ve Dekorasyon Fuarı’nı düzenliyor. Fuara, birçok proje üreten ve dekoratif iş alanlarında iş yapan, sektöre yön veren firmalar katılacak.İdeal Fuar, tarafından düzenlenen Bodrum Uluslararası İnşaat, Gayrimenkul, Yapı ve Dekorasyon fuarı 18 Mayıs’ta açılıyor. 18- 21 Mayıs 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek fuar, Bodrum Herodot Kültür Merkezi Fuar alanında yapılacak.  

 

Başta Rusya olmak üzere, Dubai, Ukrayna, Kıbrıs ve Ortadoğu Ülkeleri'nden firmaların katılımcı olduğu fuar, Dünya’nın çeşitli ülkelerinden ziyaretçileri ağırlıyor.  Milyon dolarlık yatırımcıları Bodrum'da bir araya getiren fuarda emlak, inşaat, inşaat projeleri ile inşaat sektörü tedarikçileri olmak üzere dört ana katılımcı kategorisi bulunuyor. Fuara Bölge birçok proje üreten ve dekoratif iş alanlarında iş yapan, sektöre yön veren firmalar katılacak.

 

Gayrimenkul, İnşaat ve Yapı Dekorasyon firmalarının birbiriyle heyecan verici iş birlikleri kurmasına olanak tanıyacak, Gayrimenkul sektöründeki en iyi projelerin ve cazip fiyat seçeneklerinin de ön plana çıkacağı fuar, ziyaretçilerin yoğun ilgisini şimdiden çekmiş durumda!

 

Türkiye ve Dünya’nın farklı bölgelerindeki üretici, satıcı, alıcı ve tedarikçilerin ürün ve hizmetini buluşturan  2. Uluslararası İnşaat, Gayrimenkul, Yapı ve Dekorasyon Fuar'ında emlak, inşaat projeleri, tedarikçi ürünlerinin yanı sıra, stant etkinlikleri ile de renkli görüntülere sahne oluyor. Fuar 18- 21 Mayıs 2023 tarihleri arasında gezilebilecek.

 

 NEVA PRESTİJ YAPI ANA SPONSORLUĞUNDA

 

Aysa, Avrupa, Ortadoğu ve Körfez Ülkeleri gibi dünyanın bir çok yerinde yatırımcıların beklendiği fuar, Neva Prestij Yapı  ve De Costa Group Ana Sponsorluğunda gerçekleşecek. Yerli ve yabancı yatırımcıların katılımla  gerçekleşecek Emlak Sektörünün Önde Gelen Firmalarının ve Dev Projelerin yer Alacağı fuarda, sektör temsilcileri, yatırım, finans, sermaye ve pazarlama kuruluşlarının yanı sıra gayrimenkul, devre mülk, villa, termal tesis, plaza ve çeşitli yaşam merkezleri de yer alacak.

 

 Neva Prestij Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Öztürk, konuya ilişkin Ege Alternatif’e yaptığı açıklamada sürdürülebilir yatırım mesajı verdi.. Uluslararası fuarın ana sponsoru  oldukları için haklı bir gurur yaşadıklarını belirten Öztürk, “ Geçtiğimiz yıl da yine bu etkinliğin ana sponsoru olduk. Sürdürülebilir projelere imza atmayı esas alıyoruz. Bulunduğumuz bölgelerde gerek Bodrum’da gerek Ege’de gerekse İstanbul’da hep sürdürülebilir yatırımları esas aldık. Yatırımlarımızı yaparken bu tür etkinliklere, fuarlara katılarak güç verdik ve vermeye devam edeceğiz. Bu piyasanın sürdürülebilir ve nitelikli olması açısından bu tür fuarlar önem arz ediyor. Bu bağlamda  Her şeyden önce bugün mutlu olduğumuz kadar gururluyuz. Bu süreçte bizim ana sponsor olmamızda etkili olan Türkiye çapındaki ürettiğimiz prestijli projelerimiz ve şirketimizin vizyonu oldu. Yapı sektöründe ortaya koyduğumuz projelerle kendimizi ispatladık. Sürdürülebilir bir hizmet anlayışından asla vazgeçmedik. Bu piyasa koşullarında kalite ve sürdürülebilir bir vizyon ortaya koyduk. Bu iki etken sizi yukarıya taşır. Bu bağlamda kendi kalitemizi ve vizyonumuzu uluslararası bir niteliğe de dönüştürmek istedik. Deneyimlerimizi uluslararası bir arenada paylaşmak ve sektörün öncüleriyle birlikte olmak bize güç verecektir. Bodrum’un böyle bir etkinliğe de ev sahipliği yapması da ayrıca bizi mutlu etti. Bu önemli fuara katlımın iyi olacağını düşünüyorum. Bizler firma olarak bu fuarda yerimizi alacağız. Emeği geçen herkesi kutluyorum ”dedi.

 

 

DE COSTA GROUP PROJELERİYLE FUARDA OLACAK

 

Fuarın, ana sponsorlarından olan De Costa Group CEO’su Harun Karadeniz ise yaptığı açıklamada, fuarların önemine değinerek işbirliklerinin süreceğini söyledi. Dünyadaki yatırım trendlerine uygun bir ticari politika izlediklerini belirten Karadeniz," 

 “Bu fuar olmak üzere ulusal ve uluslararası tüm tarafları bir araya getirmeyi ve bu vesileyle işbirliklerini geliştirmeyi, sektörümüzü daha ileri seviyelere taşımayı amaçlıyoruz.  Fuar, özel sektörün, kurumların, yerel yönetimlerin, sivil toplum kuruluşları ve diğer ulusal kuruluşların katılımı ile gerçekleştirilecek. Dünyadaki yatırım trendleri ve gelişmeler eş zamanlı olarak yurt dışından gelen panelistler aracılığı ile ziyaretçi satış kanallarına aktarılacak. Özel sektör temsilcileri bir araya gelerek, işbirliği imkanları görüşülecek, açık ve kapalı fuar alanlarında her türlü ürün ve hizmetler tanıtılabilecek ve Gayrimenkul sektöründe güncel araştırma-geliştirme çalışmalarının sonuçları paylaşılabilecek. Bu bağlamda bizler de De Costa Group olarak projelerimizi tanıtmış olacağız. Aynı zamanda Bodrum'un kongre turizminde hak ettiği değeri almasına katkı sunacağız. Bu anlamıyla mutluyuz. Üretimde bulunduğumuz marka değeri olan Bodrum'a katkı sunmaya devam edeceğiz. Ticari marka değerimiz olarak sürekli sektördeki gelişmeleri izliyoruz. Sektörün trendine uygun yatırımlar yapıyoruz. Bodrum’daki sürecimiz de böyle oldu. Bu fuar bu yönüyle de önemli ” diye konuştu.

 

 KARAKAYA: FARKLI PROJELERLE BODRUM’DA VAR OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

 

İdeal Fuar Yönetim Kurulu Başkanı Recep Karakaya, kongre turizmine yönelik mesajlar verdi. Karakaya, “İdeal Fuar olarak Bodrum’da geçtiğimiz yıl 10 yakın fuar düzenledik. Bundan sonra da İdeal Fuar olarak farklı projelerle Bodrum’da var olmaya devam edeceğiz. Bodrum, turizm açısından çok önemli bir vizyona sahip. Bu bağlamda İdeal Fuar olarak bu vizyonu, doğru kanalize ederek, kongre turizmine katkı sunmayı hedefliyoruz.  2023 yılında  bu misyonla fuarlar gerçekleştireceğiz. Bu fuarın oluşmasında bizlere yer tahsisi sağlayan Bodrum Belediyesi’ne, ana sponsorlarımız, Neva Prestij Yapı yönetimine, De Costa Group yönetimine ve katkı sağlayan bütün bileşenlere çok teşekkür ederim. Yine Ağustos ayında Dubai, Miami, Kıbrıs ve Montenegro’dan büyük gayrimenkul firmalarının  projelerini Bodrum’da sergileyecek büyük bir fuar organizasyonumuz olacak” diye konuştu.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI