Bugun...



Bodrum TÜLOV Sinema Günleri ‘Vatandaş Mustafa’ ile başlayacak

Türkiye Tanıtım Araştırma ve Laik Oluşum Vakfı (TÜLOV) Bodrum Şubesi’nin düzenlediği sinema günleri Vatandaş Mustafa filmi ile başlayacak.

facebook-paylas
Tarih: 15-08-2022 21:12

Bodrum TÜLOV Sinema Günleri ‘Vatandaş Mustafa’ ile başlayacak

Türkiye Tanıtım Araştırma ve Laik Oluşum Vakfı (TÜLOV) Bodrum Şubesi’nin düzenlediği sinema günleri Rize’de Fırtına Vadisi üzerine kurulmak istenen Hidro Elektrik Santrallere(HES) karşı yaşam alanlarını korumak amacıyla tek başına başlattığı çevre ve hukuk mücadelesi ile tüm ülkede ses getiren “Vatandaş Mustafa”nın öyküsü, Bodrum’da gösterilecek. 

Ayne zamanda TÜLOV Bodrum Başkanı Av. Remzi Kazmaz’ın yazıp yönettiği ödüllü belgesel film, TÜLOV sinema günleri kapsamında 16 Ağustos Salı günü 21.00’da Gümbet’deki bir AVM meydanındaki açık hava sinemasında gösterilecek. 

TÜLOV Bodrum Temsilciliğinden konu ile ilgili yapılan açıklamada “TÜLOV olarak hazırladığımız TÜLOV Sinema Günleri kapsamındaki ilk gösterimiz 16 Ağustos Salı günü saat 21.00’da yapılacaktır. Birçok alanda hizmet veren ve kamu yararına çalışan Türkiye Tanıtım Araştırma ve Laik Oluşum Vakfı’nın amacı ülkenin tarihi ve doğal güzelliklerini tanıtmak gençlerin laik ve Atatürk’ün izinden ülkenin geleceğine sahip çıkması için onlara katkılarda bulunmak, maddi durumu iyi olmayan gençlere burs vermek, kültür sanat spor etkinlikleri düzenlemektir.” denildi. 

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KÜLTÜR SANAT Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI