Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGenelBodrum Sportif Akademi Muğla şampiyonu oldu

Bodrum Sportif Akademi Muğla şampiyonu oldu

Önce Bodrum ilçe ikinciliği, ardından gelen Muğla şampiyonluğu basketbol çevrelerinin odak noktası haline gelinmesine sebep oldu.

Antrenör Cem Beyenal, “2013 – 2014 jenerasyonu bir proje olarak başladı. 2020 yılında spor okulu sırasında yaptığımız detaylı taramalar neticesinde 2023/2024 sezonu U11 takımı ortaya çıktı. Önümüzdeki sezonlarda da bu kadro daha da gelişecek ve bulundukları ligleri domine edecekler.” dedi .

 

Bodrum’un gururu BSA U11

Bodrum grubunda, 2. olarak Muğla finallerine katılma hakkını kazanan BSA U11 basketbol takımı, önce yarı finalde Muğla Türdü’yü geçti. Final 3 karşılaşmalarında, önce Çağdaş Bodrum’u 66/60, ardından Marmaris Belediye SK’yı 83/36 skorlarıyla yenerek Muğla şampiyonu oldu.Antrenör Cem Beyenal, “4 yıldır yetiştirdiğimiz özkaynaklarımızdan meydana getirdiğimiz takımlarımızla Muğla altyapı liglerini domine ederek, basketbol kalitesini arttırmak ve bu kente yaraşır evlatları yetiştirmeye özen gösteriyoruz.” Başkan Burak Sezgin “Basketbola Bodrum’da yatırım yaparak, ne kadar doğru bir hamle yaptığımızı son 3 yıldır görüyoruz. Kurulduğumuz yıl U10 Muğla ikincisi, geçen yıl U10 Muğla şampiyonu ve bu yıl U11 Muğla şampiyonu olduk.Sırada bu yılın U10 ve U12 finalleri var. Oradan da en az bir şampiyonluk bekliyoruz” dedi.

 

 
 
 
BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler HABERLER

Son Yapılan Yorumlar