Bugun...



Bodrum Sağlık Vakfı’nda coşkulu online yeni yıl kutlaması

24 yıldır Bodrum’da, vizyon ve misyonuna sadık kalarak ilerleyen, engelli bireylerin tedavi, terapi ve eğitimi için kendini geliştiren Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı, yeni yılın gelişini, zoom uygulaması üzerinden çevrimiçi olarak kutladı.

facebook-paylas
Güncelleme: 12-01-2021 13:30:25 Tarih: 26-12-2020 21:11

Bodrum Sağlık Vakfı’nda coşkulu online yeni yıl kutlaması

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı  için düzenleni yeni yıl eğlencesinde, Bodrum Deniz Ticaret Odası Başkanı Orhan Dinç, Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Akkaya, Üyeleri Numan Balaban, Yılmaz Algül, Sadife Akdolu, Ülker İnan, Hüseyin Boyacı, Gözde Ağan, Genel Kurul Üyeleri Elvan Bilgin, Tutku Yılmaz, Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Onursal Başkanı Ahmet Zırh, Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Kurucu Başkanı Birol İnan, Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı  Geçmiş Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Biçer, BESİAD Başkanı ve Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Engin Kaplan, Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı  gönüllüleri, öğrencileri, personeli,  velileri ve çok sayıda davetli yer aldı.

 

YILBAŞINI ŞARKILARLA KUTLADILAR

 

Vakıf Başkanı İbrahim Akkaya’nın açılış konuşması ve yılbaşı mesajı ile başlayan etkinlik, Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı öğrencilerinin kendilerine  yılbaşı hediyelerini açma etkinliği  ile devam etti.  Bodrum Deniz Ticaret Odası Başkanı Orhan Dinç’ in davetlilere yeni yıl mesajlarını iletmelerinin ardından vakıf öğrencilerinden Görkem Dokur, Kansu Nergiz, Emire Acar ve Tarkan Tıkız, engelli arkadaşları ve misafirler için şarkılar söylediler.

Yeni yıl eğlencesinde müzisyen Bülent Özdemir ve yöresel sanatçılardan Mustafa Ergene engelli bireyleri yalnız bırakmadı ve onlar için sevilen şarkılarını seslendirdi. Sanatçı Nur Yörükoğlu, Ceren Tepe ve Pınar Kişioğlu’nun da konuk olarak katılıp, şarkılarını seslendirdiği etkinlikte tüm davetliler müzik dolu, keyifli ve eğlenceli dakikalar geçirdiler.

 

BESİAD TARAFINDAN SÜRPRİZ YILBAŞI ÇEKİLİŞİ DÜZENLENDİ

 

Etkinlik Bodrum BESİAD’ın sponsorluğunu üstlendiği Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı öğrencileri için düzenlenen yılbaşı çekilişi ile sona erdi.  İbrahim Akkaya, “Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı ailesi olarak bize duyduğunuz güveni hak etmek için yoğun gayret sarf ettiğimiz bir yılı daha geride bırakıyoruz. Bodrumlular olarak hepimizin değerli katkıları ile büyük işler yapan Bodrum Engelliler Sağlık Vakfımız engellilerimizin özel eğitimi, rehabilitasyonu ile sosyal ve ekonomik hayat içinde yer almaları için Ülkemizde “örnek gösterilen model” olmayı hak edecek çok çeşitli projeleri hayata geçirdi. Yurttaşlık bağı ile akraba hissetiğimiz bu kocaman ailemize dahil olan, el veren, emek veren herkese sonsuz teşekkürler ediyoruz. 2020 yılının, tüm insanlığa, yurttaşlarımıza, size ve sevdiklerinize sağlık, huzur getirmesini ve bereketli bir yıl olmasını diliyoruz. Engelsiz, sevgi dolu, sağlıklı nice güzel yıllara...’ diye konuştu.  

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI