Bugun...



Bodrum polisinden Sağlık Vakfı öğrencilerine anlamlı ziyaret

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 170 engelli bireyin eğitim gördüğü Bodrum Sağlık Vakfı’nı ziyaret eden İlçe Emniyet Müdürlüğü polisleri bir gün boyunca engelli bireylerle seramik ve tekstil işleri yaptı, eğitimlere katıldı.

facebook-paylas
Tarih: 06-04-2022 19:29

Bodrum polisinden Sağlık Vakfı öğrencilerine anlamlı ziyaret

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Turgutreis Mahallesi’nde yaklaşık 170 engelli bireyin eğitim aldığı Bodrum Sağlık Vakfı’nı ziyaret eden İlçe Emniyet Müdürü Mete Durukan ve polisleri vakıf başkanı Numan Balaban ve yönetim kurulu üyeleri ile öğrenciler karşıladı. Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü polisleri, Polis haftası nedeniyle, Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı'nı ziyaret ederek, engelli öğrencilerle bir araya geldi.

Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Mete Durukan, eşi Ayşegül Durukan, Komiser Yardımcısı Burcu Payri, Komiser Yardımcısı Hami Hacısalihoğlu ve trafik, özel kalem ve motosikletli timden polis ekipleri engelli bireylerin gün boyu süren seramik ve tekstil eğitim ve kurslarına katıldı. Emniyet müdürü ve polisler tekstil atölyesinde üretilen çantaları, ahşap baskı tekniği kullanarak öğrencilerle birlikte boyadılar.

 

 

Etkinlik sonunda polislerle birlikte hatıra fotoğrafı çektiren öğrenciler polislerden trafikle ilgili bilgi alıp merak ettiklerini sordular ve tüm polislerin polis haftasını kutladılar.

 Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Numan Balaban, daha önce de Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerini ağırladıklarını belirterek, “Ülkemizin ve güvenliğimizin teminatı olan ve kamu düzenini sağlamak için her türlü zorluğa göğüs gererek başarılı çalışmalar yapan Türk Polis Teşkilatımızın bu önemli haftasını kutluyor, öğrencilerimize gösterdikleri hassasiyet ve duyarlılık için teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI