Bugun...



Bodrum Oda Orkestrası’ndan “4 Mevsim Bodrum’da” konseri

Bodrum Oda Orkestrası kurucusu sanatçı Numen Pekdemir 2 Ekim 2021 tarihinde Herodot Kültür Merkezi’nde düzenlenecek 4 Mevsim Bodrum’da Vivaldi Akşamı isimli konser ile ilgili açıklama yaptı.

facebook-paylas
Tarih: 16-09-2021 22:21

Bodrum Oda Orkestrası’ndan “4 Mevsim Bodrum’da” konseri

Pekdemir açıklamasında 2 Ekim 2021 tarihinde Herodot Kültür Merkezi’ nde ünlü orkestra şefi  Gürer Aykal yönetiminde, solistler Cihat Aşkın  ve Bülent Yazıcı’nın katılımlarıyla konser verileceğini belirtti.

Pekdemir açıklamasının devamında ise “Konser salonları ve sanat alkışlarınızı bekliyor. Sanat aydınlıktır, ışıktır. İbni Sina ‘Bilim ve sanat ilgi görmediği yerde durmaz ayrılır’ demiş.Büyük Atatürk de ’Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir’ diyerek kültür ve sanatın değerini en kısa şekliyle belirtmiştir. Bu konser için bize destek olan kurum, kuruluş ve kişilere, katılımlarıyla destek verecek olan Bodrum’lu sanatseverlere ve elbette değerli sanatçılarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Genelgeye uyularak sağlığımız için koltukların % 50 si boş bırakılarak bir kısıtlama yapılmıştır. Biletler İmge kitapevinde biletler satışa sunulmuştur” diye konuştu.

Pandemi nedeniyle Kültür Merkezi girişinde aşı ve PCR test kontrolü yapılacağı belirtildi.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KÜLTÜR SANAT Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI