Bugun...



Bodrum Millet ittifakı Ankara'ya toplu halde çıkarma yapıyor

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Millet ittifakını oluşturan CHP ve İYİ Parti’nin ilçe başkanları, belediye başkanı ve meclis üyeleri yarın Ankara’ya çıkarma yapacak. Genel Başkanlar Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener ile görüşecek ittifak temsilcileri Anıtkabir’i ziyaret edecek, TBMM’ndeki grup çalışmalarına katılacak.

facebook-paylas
Tarih: 17-01-2022 15:29

Bodrum Millet ittifakı Ankara'ya toplu halde çıkarma yapıyor

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Millet ittifakını oluşturan CHP İlçe Başkanı Halil Karahan ile İYİ Parti İlçe Başkanı Nevzat Kanber, Bodrum Belediye Başkanı CHP’li Ahmet Aras ve Bodrum belediye Meclisi’nde üyen olan 20 CHP ve 6 İYİ Partili meclis üyesi yarın Ankara’da olacak.

 

İKİ GENEL BAŞKAN İLE BULAŞACAKLAR

Millet ittifakının bodrumlu üyeleri Salı günü saat 11.00’de Anıtkabir’i ziyaret ettikten sonra saat 13.30’da TBMM’nde CHP Grup Toplantısı’na katılacak ardından toplu halde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret edecek.

Millet ittifakı üyeleri 19 Ocak Çarşamba günü ise sabah saatlerinde TBMM’de İYİ Parti Grup Toplantısı’na katılacak ardından Genel Başkan Meral Akşener ile bir araya gelecek.

 

(Halil Karahan)

 

MİLLET İTTİFAKI OLARAK BODRUM’DAKİ OYLARIMIZI YÜZDE 80’LERE ÇIKARACAĞIZ

CHP İlçe Başkanı Halil Karahan yaptığı açıklamada “Amacımız 2019 yerel seçimler süreci ile başlayan Millet ittifakının Bodrum’daki gücünü Ankara’ya yansıtmak.  İki genel başkanın tüm dedikodulara rağmen büyük bir fedekarlıkla bugün kadar getirdiği Millet ittifakına desteğimizi ve birlikte daha güçlü olduğumuzu göstermek için Ankara’da olacağız. Amacımız Millet ittifakı olarak Bodrum’da oylarımızı yüzde 80’lere ulaştırmak” diye konuştu.

 

(Nevzat Kanber)

 

TÜRKİYE’DE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

İyi Parti ilçe başkanı Nevzat Kanber ise “Ülkenin içerisinde bulunduğu kaos ortamında Millet ittifakı olarak hem Bodrum’da hem ülke genelinde birlikte hareket ettiğimiz göstermek, Bodrum’da Millet ittifakı olarak ne kadar güçlü ve birlikte olduğumuzu genel başkanlarımız ile birlikte paylaşmak ve bu paylaşımların ülke geneline yayılmasını istiyoruz. Millet ittifakında bir ilçe bazında Türkiye’de bir ilki gerçekleştireceğimiz için mutluyuz” ifadelerini kullandı.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI