Bugun...



Bodrum kripto para yatırımcısının cenneti oldu.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir araya gelen kripto para şirketlerinin yöneticileri toplantı düzenledi. Toplantıda kripto para yatırımcısı iki ABD vatandaşı Türk vatandaşlığına geçerek ilçede nikah kıydı, arkadaşları pasaport şeklindeki pasta ile sürpriz yaptı.

facebook-paylas
Güncelleme: 16-04-2021 14:45:10 Tarih: 16-04-2021 09:36

 Bodrum kripto para yatırımcısının cenneti oldu.

Kripto para şirketlerinin öncülerinden Migration İnvestments Genel Müdürü Taymour Polding “Yatırımları emlak sektörü ile Bodrum ve Muğla’ya kaydırıyoruz bu arada iki yatırımcımızın Türk vatandaşı olarak Bodrum’a yerleşmeyi seçmesi üzerine toplantı yaparak yerli ve yabancı yatırımcıları bir araya getirdik. Kripto paradan servetlerini katlayanlar arasında yatırımlarını Bodrum’da gayri menkule çevirenlerin sayısı büyük bir hızla artıyor. Bodrum Kripto para yatırımcısının cenneti oldu. Burada yaşayanlar yatırımlarını yatlarından ve villalarından yönetiyor” dedi. ABD’nin önde gelen ve Avrupa ile Türkiye’de kripto para yatırımı yapan Migration İnvestments Şirketi Bodrum’daki Manastır Otel’de Türk yatırımcılar ve şirketin bölge temsilcileri ile birlikte tanıtım ve bilgilendirme toplantısı düzenledi.

 

 

BODRUM VE MUĞLA’DA KRİPTO YATIRIMA İLGİ BÜYÜK

 

Şirketin genel müdürü Taymour Polding başkanlığında düzenlenen toplantıda Bodrum ve Muğla Bölgesi’nde iş yapan iş adamları ile kripto para konusunda uzman olan özel şirket yöneticileri katıldı.

 

Toplantıda şirketin kurucu ortağı Aran Hawker, Bodrum temsilcisi Özlem Özce, ABD’li yatırımcı Kyle Van Cure, Wawa Cure, Bilira’nın kurucu ortağı Vidal Arditi ve CoinPanel Platformu yöneticisi Deniz Yazar ile Kripto Sözlük Yayın Organı Temsilcisi Eren Caner katıldı.

 

PASAPORT PASTALI SÜRPRİZ KUTLAMA

 

Toplantı bitiminde ABD Vatandaşlığı’ndan Türk vatandaşlığına geçerek Bodrum’a yerleşmeye karar veren  Kyle Van Cure ile eşi Wawa Cure’nin nikahları Bodrum’da kıyıldı. Toplantıda Cure çiftinin arkadaşları üzerinde TC Pasaportu tasarımı olan dev pastayı getirerek sürpriz yaptı. Çift pastayı birlikte kesti. Kyle Van Cure “Kripto para ile gerçekten çok önemli bir servet edindik ve bu servetin önemli bir bölümü Bodrum’da gayrimenkul yatırımı yaparak değerlendirdik, bu toplantıda yapacağımız yatırımlarla ilgili daha çok bilgi sahibi olmamıza yaradı. Bodrum’a yerleşmek isteyen onlarca ABD vatandaşı böyle bir fırsat doğmasını bekliyordu. Bu mutlu günümüzde bizim için düzenlenen TC Pasaportlu pastada mutlu günümüze mutluluk kattı” dedi.

 

KRİPTO PARADAN KAZANIP BODRUM’DA GAYRİMENKUL’A YATIRIYORLAR

 

KRpito para sisteminde olan birçok ABD ve Avrupa ülkesi vatandaşların Türkiye’ye yerleşmek için yatırım yolu ile vatandaşlık yolunu tercih ettiğini belirten Polding “Yatırım yolu ile vatandaşlık yöntemi ile Türk pasaportu alan ABD’li sayısı hızla artıyor. Kripto para yatırımcısı bir dostumuzda hem Bodrumlu hem Türk vatandaşı oldu ve yatırımlarının önemli bölümünü buraya aktardı. Bu toplantıda Kripto para sistemi içerisinde olan ve varlığını arttıran kişi ve şirketlerin Bodrum ve bölgesinde yapacağı yatırımlarla ilgili bilgi verdik. Dünyanın önemli bir turizm merkezi olan Bodrum’da kripto para yöneticileri hem şube açmaya başladı, hemde burada yapacak yatırımcılara bu tür düzenlenen toplantılarla ilgili bilgi verilmeye başlandı, bizde bugün burada bunu konuştuk” diye konuştu.

 

KRİPTO PARA YATIRIMCILARIN GÖZÜ BODRUM’DA

 

Kripto para şirketinin Bodrum temsilcisi Özlem Özce ise “Pandemi dönemi ile birlikte turistik ilçede kripto üzerinden parasını değerlendiren kişilerin yatırımları, özellikle yabancıların dikkatini çekmeye başladı. Bu nedenle Bodrum’da ilk önemli yatırımını yapan ve burada evlenerek yerleşmeye karar veren kripto para yatırımcısı Cure çiftini bir sürpriz ile karşıladık. Kripto para yatırımcılarının Bodrum’da servetlerinin bir kısmını gayrimenkul yatırımı ile ikinci vatandaşlıklara yönlendirmeye başlayanların sayısıda hızla arttı, kripto para yatırımcılarının gözü Bodrum’da ” dedi.

 

 

BODRUM KRİPTO PARA YATIRIMCILARI ARASINDA POPÜLER HALE GELDİ

 

Migration Investments'in kurucu ortağı olan İngiliz Aran Hawker ise yıllarca tatil yaptığı Türkiye’yi kendisinin ikinci vatanı olarak gördüğünü ve 20 yıl önce ailesini Londra'dan Türkiye'ye taşımaya karar verdiğinde Bodrum'u keşfettiğini belirterek “Bodrum'un artık kripto para yatırımcıları arasında popüler hale gelmesi şaşırtıcı değil. Ege ve Akdeniz’de yatırımcılar hızla artıyor. Çünkü Bodrum’da yaşayanlar ve yerleşenler evlerinden huzurlu bir ortamda çalışma fırsatı bulabiliyor. Kripto para yatırımcıları Bodrum’da işlerini yatlarından veya lüks villalarından yapmaya başladı” dedi.

 

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI