Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGenelBodrum kıyılarında kaçak iskele ve yapılarla mücadeleye hız verildi

Bodrum kıyılarında kaçak iskele ve yapılarla mücadeleye hız verildi

Muğla’nın turistik ilçesi Bodrum ‘da Bodrum Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından sahillerde kaçak yapılan iskele ve yapılara müdahale edildi. Yaklaşık 35 yapı kaldırıldı.

BEACH CLUP VE İSKELELERE MÜDAHALE EDİLDİ

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Çevre ve Şehircilik İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Bodrum Belediyesi, Bodrum Kaymakamlığı ve Bodrum Milli Emlak Müdürlüğünce turizm sezonu öncesi kaçak yapılaşmalar, izinsiz iskele, beach adı altında 2024 yılında yapılan tüm kaçak yapılara müdahale edilerek kaldırıldı.

MÜCADELE DEVAM EDİLECEK DENİLDİ

İl Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada “ 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 75 ve Hazine Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmeliğinin 89 uncu maddesine, 3621 sayılı Kıyı Kanunu ve Kıyı Kanununun uygulanmasına dair yönetmelik, 3194 sayılı İmar Kanununun 32 ve 42 nci maddeleri ile 775 sayılı Kanunun 18 nei maddesi uyarınca tahliye işlemleri aralıksız devam etmektedir. ve Hazine Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmeliğinin 89. Maddesine, 3621 sayılı Kıyı Kanunu ve Kıyı Kanununun uygulanmasına dair yönetmelik, 3194 sayılı İmar Kanununun 32 ve 42. Maddeleri ile 775 sayılı Kanunun 18. Maddesi uyarınca tahliye işlemleri aralıksız devam etmektedir” denildi.

 
BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler HABERLER

Son Yapılan Yorumlar