Bugun...



Bodrum Kart ve Bodrum CV’nin tanıtımı yapıldı

Bodrum Belediyesi ile Bodrum Belediye AŞ tarafından hayata geçirilen Bodrum Kart ve Bodrum CV kamuoyuna tanıtıldı. BESİAD Başkanı Neslihan Nazlıoğlu Bodrum CV'nin derneğin en önemli projelerinden biri olduğunu söyledi.

facebook-paylas
Güncelleme: 22-01-2022 15:53:49 Tarih: 22-01-2022 10:43

Bodrum Kart ve Bodrum CV’nin tanıtımı yapıldı

Toplantıya  Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Belediye AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Ulusoy, BESİAD Yönetim Kurulu Üyesi Nazlı Aydoğan katıldı.

 

BODRUM KARTIN KOLAYLIKLARI

Android ve İOS işletim sistemleri içinde yer alan Google Play ve AppStore uygulamalarından kolaylıkla indirilebilecek Bodrum App uygulaması ile Bodrum Belediyesi’ne ait kafe ve restoranlarda yüzde 5 ile yüzde 30 arasında indirim hakkına sahip olunacak. Uygulama ile kafe ve restoranlarda misafirlere menü görüntüleme, içerik bilgisi, online sipariş ve ödeme yapma imkanları sunulacak. Dijital menü sisteminin ilk adımlarının atıldığı bu uygulama sayesinde, Bodrum Belediyesi bünyesinde bulunan işletmelerde teknolojinin aktif kullanımının sağlanması hedefleniyor.

 

YATIRIMCILARIN GÖZÜ BODRUM’DA

App uygulaması kullanamayanlar için tasarlanan Bodrum Kart ise uygulamaya eşdeğer indirimler kazandırmayı sağlayacak. Şirket merkezine 1 adet fotoğraf ve ikametgâh ile başvuru yapan vatandaşlar, bu ayrıcalıktan faydalanabilecek.

Ahmet Aras “Bodrum Kart uygulamasını artık hayata geçiriyoruz. Bodrum Kartımızı özellikle Bodrum Belediye AŞ’nin yönettiği kafeler, restoranlar, limanlar ve otoparklar gibi direk vatandaşa dokunduğumuz alanlarda kullanacağız. Bodrum’un yine son dönemdeki dönüşümünde özellikle fiyatlar konusunda ciddi bir yükselme görüyoruz. Konut fiyatları, arazi fiyatları ya da hizmet sektöründeki fiyatlar, servis sektöründeki fiyatlar, kiralar. Ama Bodrum’da bir nebze daha fazla hissediyoruz. Çünkü turistik bir bölgedeyiz, cazip bir bölgedeyiz. Herkesin gözü Bodrum’da, yatırımcıların gözü Bodrum’da. O yüzden standart bir raiç şu anda yaşayamıyoruz. Sürekli yükselen fiyatlarla karşı karşıyayız. Bu durumda özellikle Bodrum’da yaşayan insanların bir rahat nefes alabileceği işletmelerimizde Bodrumlu olanların, Bodrum nüfusuna kayıtlı olanların bir farkı olması gerektiğini düşünüyoruz. Burada turistik amaçla Bodrum’a gelenlerle Bodrum’da yaz kış yaşayıp Bodrum’a hizmet edenleri birbirinden ayırmak gerekir. Bunu biz hep paylaşımlarımızda da Bodrum’a gönül verenler, Bodrum sevdalıları diye söylüyoruz. Bodrum’u omzunda taşıyanlar, sırtında taşıyanlar diye söylüyoruz. Bu insanlara bizim tabii ki sahip çıkmamız gerekiyor. Bunun için Bodrum Kart uygulamamız özellikle Belediye AŞ’nin bütün işletmelerinde geçerli olacak bir uygulamadır.” dedi

 

 

İŞ ARAYANLAR VE İŞ VERENLER BULUŞACAK

Bodrum Belediye AŞ’ye ait Bodrum CV İstihdam Bürosu ile Bodrum Belediyesi iş birliği ile hayata geçirilen Bodrum CV uygulaması işverenler ve iş arayanlar arasında köprü görevi kuruyor. Bu uygulama ile iş verenler için tüm iş kollarında ara eleman bulmada kolaylıklar sağlanması, iş bulmada yaşanan sıkıntıların çözüme kavuşması hedefleniyor.

Bodrum CV uygulamasının hizmet verilen tüm sektörlerin en kısa zamanda doğru iş için doğru personel teminini sağlayarak insan odaklı kaliteli ve doğru hizmeti sunmak için gerçekleşen bir uygulama olması yönünden de önem teşkil ediyor.

Bu uygulamada BESİAD’ın da katkılarının olduğunu ifade eden Aras, Bodrum CV’nin iş birliği ile hayata geçen önemli bir proje olduğunun altını çizerek herkese teşekkür etti.

Liyakatli ve nitelikli iş gücüne ihtiyaç olduğunu da belirten Başkan Aras, işverenlere de seslenerek kimsenin mağdur edilmemesi yönünde taleplerde bulundu.

 

BODRUM CV BESİAD'IN ÖNEMLİ PROJELERİNDEN BİRİDİR

BESİAD Başkanı Neslihan Nazlıoğlu ise yaptığı açıklamada "Bodrum CV Besiad’ın en önemli projelerinden birisi. İş dünyasının  personel ihtiyacını karşılamaya yönelik yola çıkılmıştır 2010 yılında. Tek istihdam yetki belgesi olan dernek  Besiad dı 2010 yılında. Bodrum ve hatta Muğla bölgesine değer katacak, kurumsallaşması açısından Bodrum Belediyemize devrettiğimiz projemizin, büyümesi, gelişmesi anlamında Besiad olarak takipçisi olacağız. Aynı zamanda etkin kullanımı aanlamında Muğal Sıtkı Koçman üniversitesi kariyer merkezi ile de görüşmelerimizi başlattık" ifadelerini kullandı.

 

 

BESİAD Yönetim Kurulu Üyesi Nazlı Aydoğan ise 2010 yılından beri devam eden bu projenin Bodrum Belediyesi gibi kurumsal bir noktaya taşınmış olmasından ve iş birliğiyle güzel bir noktaya ulaşmasından duydukları mutluluğu dile getirdi.




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI