Bugun...



Bodrum Kadın Meclisi’nden Adli Yardım ve Yasal Haklar toplantısı

Bodrum Kent Konseyi Kadın Meclisi bileşeni olan Muğla Barosu Umurca Parkında “Adli Yardım süreçleri ve yasal haklarımızı konuşuyoruz” başlığı altında toplantı yaptı.

facebook-paylas
Tarih: 03-10-2022 12:49

Bodrum Kadın Meclisi’nden Adli Yardım ve Yasal Haklar toplantısı

Bodrum Kent Konseyi Kadın Meclisi bileşeni olan Muğla Barosu Umurca Parkındaki kütüphanede  “Adli Yardım süreçleri ve yasal haklarımızı konuşuyoruz” başlığı altında toplantı yaptı. Toplantıya 54 kadın katıldı.

Atölyede erkek şiddetinin türleri, 6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine dair Kanun’dan doğan haklar, Adli Yardım ve CMK görevlendirmelerine dair haklar Muğla Barosu Kadın Hakları ve Toplmumsal Cinsiyet Eşitliği Bodrum üyeleri, Av. Elif Zehra Ertürk, Av. Merih Meltem Anayaroğlu ve Av. Evrim İnan tarafından anlatıldı.

 

Kadınların da interaktif katılımı ile gerçekleşen bu atölye Bodrum Kent Konseyi Kadın Meclisinin Muğla Barosu avukatları ile ilk atölye deneyimiydi. Atölye sonrası kadınlardan alınan çok olumlu geri bildirim ve ilgi ile bu atölyenin Bodrum’un tüm mahallelerinde yapılması yönünde gereklilik duyulduğu ortaya çıktı. Mahalle buluşmalarının yanı sıra bu atölyelerin devamlılığı kararı ile çalışmaların sürdürüleceği belirtildi.

 

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI