Bugun...



Bodrum Güçbirliği “Son Nefesimize kadar Atatürk’ün yolunda ve Cumhuriyet’in emrindeyiz”

Bodrum Güçbirliği Derneği bugün yazılı açıklama yaparak ABD’nin Ermeni soykırımı iddiasını kabul eden ve destekleyen HDP’yi şiddetle kınadı. Dernekten yapılan açıklamada şunlar denildi:

facebook-paylas
Tarih: 26-04-2021 10:39

Bodrum Güçbirliği  “Son Nefesimize kadar Atatürk’ün yolunda ve Cumhuriyet’in emrindeyiz”

***Bizler ülkemizin birliğini beraberliğini  bütünlüğünü korumaya ant içmiş, tarihi boyunca giriştiği her mücadelede en zor şartlarda bile düşmanlarını mağlup eden Türk Milleti’nin şanlı evlatları olarak, bugün de birliğini, beraberliğini, dirliğini muhafaza etmek için bastığı toprakları canından değerli görerek savunan ve Anadolu'yu Türk Milleti’ne vatan kılan atalarımıza layık evlatlar olarak gerekirse canını feda etmeye hazır olduğumuz bilinmelidir.

 

***TBMM’de Türkiye Cumhuriyeti’nin birliğini beraberliğini korumaya sözde ant içmiş HDP’nin, yapmış olduğu şanlı tarihimize leke sürmeye çalışan ‘’ Ermeni Soykırımıyla yüzleşin!’’ açıklamasını Bodrum Güçbirliği Derneği olarak en sert şekilde şiddetle kınıyoruz.

 

***Hiç kuşkumuz yoktur ki Büyük Türk Devleti’miz gerekeni yapacaktır.

 

***Değerli Bodrumlular bizler Bodrum Güçbirliği Derneği’nin Cumhuriyet çocukları olarak büyük lider Atatürk’ün yolunda Büyük Türk Milleti’nin, Cumhuriyet’imizin, devletimizin ve hükümetimizin son nefesimize kadar emrindeyiz.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI