Bugun...



Bodrum Güçbirliği: Bodrum’un kronikleşmiş sorunları çözülmeli

Bodrum Güçbirliği Derneği, turizm sezonu başlamasına rağmen Bodrum’un kronikleşmiş ulaşım ve alt yapı sorunlarının turizmi kötü yönde etkilediğini, ilgililerin dikkatini çekmek adına oda ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret edeceklerini açıkladı

facebook-paylas
Güncelleme: 04-05-2023 13:45:37 Tarih: 04-05-2023 13:42

Bodrum Güçbirliği:  Bodrum’un kronikleşmiş sorunları çözülmeli

Dernekten yapılan açıklamada, turizm sezonunun başlamasına rağmen ulaşım, yetersiz alt yapı, denizlerin kirlenmesi gibi Bodrum’da var olan sorunların bir türlü çözülmemesi, mevcut sorunlara sürekli yenilerinin eklenmesi, Bodrum’da vatandaşlar, turizmciler ve esnafı çok mağdur ediyor, denildi.

 

SERZENİŞLER VE ŞİKAYETLER SONUÇ GETİRMİYOR

 

 Bodrum Güçbirliği Derneği de bu sorunların zaman zaman dile getirilen söylemlerle çözülmesinin artık mümkün olmadığını, Bodrum'un tek vücut olarak güçbirliği yapmaktan başka çaresinin olmadığını belirtti. Bodrum Güçbirliği Derneği Başkanı Serdar Kayhan ve derneğin onursal başkanı Murat Özyaba, daha önce dernek olarak sorunlara bir çok defa  dikkat çektiklerini, sadece kendilerinin değil başta turizmciler olmak üzere bazı sivil toplum kuruluşları, firma ve kişilerin de şikâyetlerini dile getirdiklerini, ancak herhangi bir düzelme olmadığını belirterek “Bodrum’da hemen herkes şikâyetçi. Tepkisini de dile getiriyor. Ancak bu serzenişler sonuç getirmiyor.  Bodrum odalarıyla, sivil toplum kuruluşlarıyla, turizmcileriyle birlikte bir araya gelip güçlü bir şekilde sorunları dile getirmesi ve icracı makamların dikkatini çekmesi gerekiyor. Bu amaçla bizler turizm dernekleri ve odaları ziyaret edip sorunları ortak bir şekilde dile getireceğimiz, valilik, kaymakamlık, belediye başkanları, bakanlık yetkilileri gibi konunun muhataplarını davet edeceğimiz geniş kapsamlı bir toplantı düzenlemeyi planlıyoruz. Vatandaşlarımız ve basınımız huzurunda gerçekleştireceğimiz bu toplantı sonucunda ortaya çıkan sonuçları sürekli takip edeceğimiz bir yapı oluşturduğumuzda mevcut sorunların çözümü konusunda ciddi bir farkındalık yaratabileceğimizi düşünüyoruz. Bu toplantıda amacımız tüm sivil toplum kuruluşlarının ortak bir mutabakatı ilgililere güçlü bir şekilde duyurmasıdır. Biz Bodrum Güçbirliği Derneği olarak bu yönde atılacak adımlarda bize verilecek göreve her zaman hazırız. Yapacağımız ziyaretlerin sonuçlarını kamuoyuyla paylaşıp düzenlenecek toplantı detaylarını aktaracağız” dedi.




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI