Bugun...



Bodrum girişinde lüks otomobili yanan Milletvekili ölümden döndü

Muğla’nın Bodrum ilçesinde tatilde bulunan ailesinin yanına gelen eski Bağımsız Mardin Milletvekili ve AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez’in babası Süleyman Bölünmez’ın lüks jeepi Bodrum girişinde alev aldı. Bölünmez güçlükle kendisini otomobilden dışarı atarak yangından kurtulabildi. Büyük şok yaşayan Bölünmez “Ankara’dan ailemin yanına geldim, verilmiş sadakamız varmış, bir şey olmadı” dedi arabasının yanışını izledi.

facebook-paylas
Güncelleme: 07-05-2021 11:41:50 Tarih: 07-05-2021 09:12

Bodrum girişinde lüks otomobili yanan Milletvekili ölümden döndü

(ÖZEL HABER) Muğla’nın Bodrum ilçesinde tatillerini geçiren ailesinin yanına gelmek üzere bu sabah saatlerinde kullandığı 06 K 5544 plakalı lüks jeepi ile Ankara’dan yola çıkan eski Mardin Milletvekili evli ve üç çocuk babası  65 yaşındaki Süleyman Bölünmez Bodrum girişindeki Yokuşbaşı Mahallesi Emin Anter Bulvarı’na geldiğinde otomobili motor bölümünden birden alev aldı.

Yanmaya başlayan otomobilden inen ve AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez’in babası olan Süleyman Bölünmez yoldan geçen vatandaşların yardımı ile itfaiye ve polisten yardım istedi.

 

BODRUM – İZMİR KARAYOLU TRAFİĞE KAPATILDI

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangında lüks jeep alev alev yanarken, yardıma gelen kızı ve eşinin yardımı ile jeepin bagajındaki eşyalarını kurtaran Süleyman Bölünmez şaşkın vaziyette aracının yanışını izledi. İtfaiye ve polis ekipleri tedbir amaçlı Bodrum- İzmir karayolunu yaklaşık bir saat boyunca trafiğe kapattı.

 

 

OTOMOBİL KULLANILAMAZ HALE GELDİ

 

11 Ekim 2020 tarihinde maden ocağında inceleme yaparken silahlı saldırıya uğrayan ve kurtulan Bölünmez’in otomobili küle döndü, kullanılamaz hale geldi. Bölünmez yaptığı açıklamada “Ankara’dan ailemin yanına geliyordum, Bodrum'a girmek üzereydim, otomobilin önünden önce dumanlar ardından durmadan alevler geldi, kendimi dışarıya zor attım, verilmiş sadakamız varmış, çok şükür bir şey olmadı” diye konuştu. Bölünmez’in AK Parti Milletvekili kızı Ceyda Bölünmez ve eşide Bölünmez’e yardım etti. Yanan otomobil çekici aracılığı ile kaldırıldı, yol trafiğe açıldı. Polis yangın nedeninin bulunması için soruşturma başlattı.

 

1982 yılından bu yana Ankara’da yaşayan ve bir zamanlar Mardinspor Kulübü’nünde başkanlığını yapan Bölünmez 2002 yılında Mardin’den Bağımsız milletvekili seçilmişti.

 

 

 

 

 

 



HABER VİDEOSU





Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI