Bugun...



Bodrum Galatasaraylılar Derneği’nden zabıtaya iki otomobil bağışı

Bodrum 1905 Galatasaraylılar Derneği’ nin kurucu üyelerinden iş insanı Güray Çargallı, Gülermak A.Ş’nin desteğiyle Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne, 2 adet Mitsubishi L 200 arazi aracını bağışta bulundular.

facebook-paylas
Tarih: 09-08-2021 20:30

Bodrum Galatasaraylılar Derneği’nden zabıtaya iki otomobil bağışı

Bodrum1905 Galatasaraylılar Derneği Başkanı Cankat Boylu yaptığı açıklamada “Güray Çargallı ve Gülermak ailesine, yangın afetiyle mücadele için vermiş oldukları destekten dolayı Bodrum 1905 Galatasaraylılar derneğimiz ve Bodrumlu hemşerilerim adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Boylu açıklamasını  “Orman yangınlarında canla başla çalışan Bodrum Belediyesi Zabıta ekiplerinin arazide kullanabilecekleri  2 adet Mitsubishi L 200 hediye eden Güray Çargallı ve Gülermak ailesi boş durmamak birşeyler yapmak istiyorlardı. Yönlendirmemizle Belediye zabıtaları için iki arazi aracı hediye ettiler. Teşekkür ederiz” sözleri ile tamamladı.

Arazi araçlarını Güray Çargallı ve Gülermak ailesinden teslim alan Bodrum Belediye Zabıta Müdürü Deniz Özyıldız, “Yapılan lojistik destek için teşekkür ederiz.” diye konuştu.




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI