Bugun...



Bodrum dondu. AYDEM’e gaz lambalı elektrik kesintisi tepkisi

Bodrum’un Gümüşlük, Kadıkalesi ve Turgutreis Mahallelerinde son -45 gündür yaşanan elektrik kesintileri vatandaşın sert tepkisine neden oldu.

facebook-paylas
Güncelleme: 18-01-2021 22:51:42 Tarih: 18-01-2021 22:22

Bodrum dondu. AYDEM’e gaz lambalı elektrik kesintisi tepkisi

Turgutreis’in bazı bölgelerinde bu akşam saatlerinde elektriklerin yaklaşık 7 saattir kesik olduğu, aynı kisintilerin Gümüşlük mahallesindede devam ettiği açıklandı.

Vatandaşların ulaşamadığı AYDEM yetkilileri ise telesekreterden piyano dinletisi yapması bardağı taşıran son damla oldu.

Turgutreis Mahallesi'nde yaşayan Bodrum Oda Orkestrası kurucusu sanatçı Numan Pekdemir  elektrik kesintilerine gaz lambalı tepki verdi ve şunları söyledi:

 

AYDEM VE KEPAZELİĞİ

 

Birkaç gündür Turgutreis’in bazı bölgelerinde elektrik kesintileri olduğunu duymuştum. Bugün de iki saat önce piyango bizdeydi Bahçelievlerde. Aydemi birkaç kez aradım her ay bir kucak para ödüyoruz zam üstüne zam.Ne zaman ararsanız Muğla’nın ilçelerini saydıktan sonra telesekreterin söylediği şu ’elektrik kesintileri var bilginiz olsun kusura bakmayın’anlamında hikâye..

Yani vatandaşla dalga geçmenin en güzel yolu.Hem suçlu hem güçlü.Eee Devletimiz yetkiyi vermiş neylersin.Faturaya gelince görevli kapıya dikiliyor.Biz telefon ettiğimizde görevli bize bilgi verecek diyeceği şu ‘efendim takriben şu saatte ceryan verilebilir’ hepsi bu kadar.Ama öyle değil koymuşlar piyano dinletisi adam bana ‘işin ne karanlıkta bak sana piyano dinletiyorum’ diyor.Bari iki satır bilgi verin.

Eğer bunlar planlı kesinti ise veya olacaksa bilelim ve tedbirimizi alalım..

Son söz/ Tam bir kepazelik..

 

Turgutreis’de yaşayan Murat Ateş ise “Aydem aşırı yüklenme var demiş. Bunlar tahmin edilemezmi önceden, evin içinde donduk ağzımızdan burnumuzdan dumanlar çıkıyor, donmak üzereyiz” diye tepki gösterdi.

 

EL FENERİ ALIP YANINIZDA BULUNDURUN EVDE KARANLIKTA KALMAYIN. BU KIŞ ELEKTRİK HARAM BİZE

 

Lila Esen ise yaptığı açıklamada "Bodrum'da oturanlara tavsiye: Kendinize cebinize sığacak kadar küçük el feneri edinip akşam saatlerinde cebinize koyun. Bu kış elektrik haram bize. 160 binken zar-zor idare ediyorduk, 560 bin olunca hep birlikte sefilleri oynayacağız" ifadelerini kullandı.
 
Haluk Deste "Aydem yetkilileri bizleri ne hale soktunuz ya .Allah............versin sizin sadece zam yapmayı ödemeyince kesmeyi bilirsiniz sizinle sonuna kadar uğraşacağım sayıştay danıştay VEDE insan hakları mahkemesi bak görün"
 
 
 

 




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI