Bugun...



Bodrum'dan bir aşk hikayesi 'İPOLİ'

Yıl 1976, Bodrum'dan gecikmiş bir aşk hikayesi...

facebook-paylas
Tarih: 10-05-2021 21:00

Bodrum'dan bir aşk hikayesi 'İPOLİ'

Zorlu ve hatalarla dolu bir hayat geçirdikten sonra tam kalbini tamir etmek için âşık olursun ki, ne aşktır ama bir mutlu olsan, bin ağlatır. Âşık olup da kavuşan var mıdır? Oysaki kavuşamadığın zaman aşktır, kavuşursan sevgi olur. Tabii, bir de aşkın olmazsa olmazlarından, gurur vardır. O gurur seni mahveder, içten içe yok eder. Oysa sevdiğinin yüzünü bir saniye görmek için nelerden vazgeçersin. Ama her aşkta bir engel vardır. Aşk kolay bir duygu değildir. Buna rağmen kaç kere âşık olursun? Bir sınırı var mıdır? Herkes aşkın ağırlığını taşıyamaz. Ya kafayı yer ya da hayatına bir şekilde devam etmek zorunda kalır. Hayat zaten bu kadar zorken, bir de aşkın cilvesine ömür boyu kalbindeki buruklukla devam edebilir misin? Sevdiğin için sevdiğinden vazgeçersin ama unutabilir misin? Hayır efendim, unutamazsın. Sen kaçtım sanırsın ama dünyanın öbür ucuna dahi gitsen de dertlerin, acıların, anıların, aşkların seninle beraber yanında gelir. Ama acı çekmeden mutluluğun ne olduğunu anlayamazsın. Acı çekmeden büyüyemezsin. Sen yaşadıklarını unutmak istersin ama unutmak istedikçe daha çok hatırlarsın. Unutursan, yaşamamış olacaksın ve mutluluğu anlayamayacaksın.

 

Önünüzde kocaman bir hayat var. Hayallerinizin, sevdiklerinizin, aşklarınızın kısacası hayatınızın peşinden gidin. Asla pes etmeyin. Gerekirse tekrar âşık olun. Ama asla unutmayın! Yaşadıklarınızın kıymetini bilin çünkü bugünkü sizi var eden geçmişte yaptıklarınız, yaşadıklarınız ve en önemlisi de aşkınız…

 

İPOLİ...

 

Bodrum, 1976

 

 

Reşat Selek Kimdir?

 

Yazar 1960 yılında Ankara'da doğdu. İlk ve orta öğretimi Ankara'da, liseyi İstanbul’da çeşitli okullarda, üniversiteyi gene İstanbul'da okumuştur. Hayatı boyunca hep bir şeyler anlatmak istemiş ama anlatamamış ve nihayet Bodrum'a yerleşmiştir. Bodrum'da bir grup genç çocukla beraber bir tiyatro derneği kurmuş, başkasının oyunlarını oynamaktansa kendi oyunlarını tercih etmiş, "KADER ve CEZA "ERKEK AKLI ama KADIN HAKLI", "YABAN ÇİÇEKLERİ”, "HAYATIMIZ KOMEDİ" adlarında dört oyun yazmış ve sahneye koymuştur. Şu anda Bodrum'da yaşamakta, kurucusu olduğu Bodrum Tiyatro Merkezi'nde gençlere tiyatro dersleri vermektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KÜLTÜR SANAT Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI