Bugun...



Bodrum’daki Gönüllülerden “Benim Çöpüm Değil Benim Ülkem” Temizliği

Muğla’nın Bodrum ilçesinde “Temiz bir Bodrum için sokağa çıkıyoruz” etkinliği düzenlendi.

facebook-paylas
Tarih: 21-11-2021 13:19

Bodrum’daki Gönüllülerden “Benim Çöpüm Değil Benim Ülkem” Temizliği

Bodrum’da “Benim çöpüm değil ama benim ülkem” sloganı ile yola çıkan Bodrum Gönüllüleri ve MissGibi1Bodrum gruplarının organize ettiği ve çevrecilerin de büyük destek verdiği çevre temizliği etkinliği düzenledi. Yaklaşık otuz kişinin katıldığı temizlikte Bitez Kavşağından Yeni Hastane Kavşağına kadar olan Atatürk Bulvarı üzerinde yaptıkları etkinlik ile caddeyi pırıl pırıl yapıldı.

 

Bodrum Gönüllüleri grubu yönetim kurulu üyesi Taner Akbal yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı

 

“Her şeyi belediyeden beklemek doğru değil. Bizde vatandaşlar ve çevreciler olarak elimizden geldiğince yaşadığımız yeri temizlemeye çalıştık. Bodrum Belediyesi de bize ekipman olarak büyük destek verdi. Bu temizliği şu an Atatürk Bulvarı üzerinde yaklaşık 1 km’lik bir alanda gerçekleştirdik. Topladığımız çöpler arasında en çok maske vardı. Bu aslında hem bizim için hem de vatandaşlar için çok tehlikeli bir atık. Hala salgın dönemindeyiz. İnsanların daha duyarlı olmasını bekliyoruz, benzer temizlik etkinliklerini önümüzdeki haftalarda yine sürdüreceğiz”

 

Yaklaşık iki saat süren çevre temizliğinde 16 torba çöp toplandı. Toplanan çöpler Bodrum Belediyesi tarafından alınıp Bodrum Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi’ne götürüldü.

 

 

 




Editör: MELİS ANTER




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ÇEVRE Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI