Bugun...



Bodrum'da Yat İnşa Lisesi açılıyor

Kocaeli’nde eğitime yaptığı yatırımlarla bilinen kale Okulları Bodrum’da Yat İnşa Lisesi açmaya karar verdi. Lisenin 2021 yılında hizmete gireceği belirtildi.

facebook-paylas
Güncelleme: 12-01-2021 13:22:24 Tarih: 28-12-2020 11:28

Bodrum'da Yat İnşa Lisesi açılıyor

İstanbul, Sakarya ve Kocaeli’nde bugüne kadar 26 okul açarak eğitime hizmet veren  Kale Okulları, 27. Okulu Bodrum’da Yat İnşa Lisesi olarak açıyor. %100 Eğitim Teşvikli Yat İnşa Lisesi olarak faaliyete geçecek olan okulla ilgili Kale Okulları Grubu’nun  tüm anlaşmalarını yaptığı açıklandı. 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında faaliyete başlayacak olan okul, sınırlı kontenjanla ve tamamen ücretsiz olarak eğitim vereceği belirtildi.

 

 

BODRUM MARKASINI DAHA DA GÜÇLENDİRECEĞİZ

 

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Ortakent Mahallesi’nde Bodrum Belediye Başkanı CHP’ li Ahmet Aras ve AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen’i makamlarında ziyaret eden Kale Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Bahir Azak ve Halit Bozkurt, Bodrum eğitiminde çok önemli bir ihtiyacı karşılayacakları için çok heyecanlı ve mutlu olduklarını belirttiler. Azak “Bugüne kadar Marmara Bölgesi’nde anaokulundan Anadolu Lisesi’ne, meslek liselerinden koleje kadar 26 okulumuzda binlerce öğrencimize eğitim veriyoruz. Ege’nin incisi Bodrum’da da yat inşası lisesi ihtiyacı olduğunu biliyorduk.  Bölgeyi yat inşa konusunda dünya çapında bir konuma getirmek amacıyla açacağımız okul için, başta Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen’i makamlarında ziyaret ederek tam destek sözü aldık. Bodrum Deniz Ticaret Odası Başkanı Orhan Dinç de tam desteğini açıkladı. 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında okulumuzu Bodrum eğitiminin hizmetine vereceğiz. Bodrum yat imalatı konusunda dünyada çok önemli bir marka. Bizde Kale Okulları tecrübesiyle bu markayı daha da güçlendireceğiz” dedi.




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI