Bugun...



Bodrum'da yarın iki resim sergisinin açılışı yapılacak

Geçmişten Geleceğe Köprüler II ve Ruhun Saklı Resimleri sanatseverlerle buluşacak

facebook-paylas
Tarih: 12-01-2021 16:36

Bodrum'da yarın iki resim sergisinin açılışı yapılacak

Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonu, Mine Sanat Galerisi destekleriyle Mausolos Sergi Salonu'nda 14 Ocak günü saat 14.00'de "Ruhun Saklı Resimleri" isimli karma serginin açılışı yapılacak.  Reyhan Abacıoğlu, Sema Barlas, Sema Ay Çırpan, Vedat Özcan, Lale Temelkuran ve Serdar Yörük isimli sanatçıların kendilerini tekrar keşfettikleri, hissettiklerini daha güçlü ifade ettikleri eserlerin yer aldığı sergi 28 Şubat gününe kadar ziyaret edilebilecek. 

 

 

"GEÇMİŞTEN GELECEĞE KÖPRÜLER II"

 

Bodrum Belediyesi I. Artemisia Sergi Salonu ‘nda ise Sanatçı Serdar Yörük’ün "Geçmişten Geleceğe Köprüler II" adını verdiği 14. kişisel sergisinin açılışı yapılacak. Yörük temelde geleneksel batik tekniğinden yola çıktığı, farklı malzeme ve teknikleri bir arada kullanarak ürettiği yirmiyi aşkın çalışmasını bu sergide izleyicilerle buluşturacak.

Sanatçı Serdar Yörük,  2010 yılında gerçekleştirdiği ilk sergiden bu yana üretmiş olduğu farklı eserleri bir arada görüntülemek, farklı zaman dilimlerindeki üretimlerini izleyici önüne sunmak fikri ile hazırladığı sergisi 14 Ocak 2021 günü saat 14.00'da sanatseverler ile buluşacak.




Editör: Melis Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KÜLTÜR SANAT Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI