Bugun...



Bodrum'da sokağa çıkma yasağının olduğu gün ilçede şok eden manzara

Muğla’nın Bodrum ilçesinde kısıtlama ve sokağa çıkma yasağının olduğu gün şehir merkezinde yaşanan bu manzara görenleri şok. İlçe merkezinde 2km. lik kuyruk oluştu, trafik kazaları meydana geldi.

facebook-paylas
Tarih: 20-02-2021 16:05

Bodrum'da sokağa çıkma yasağının olduğu gün ilçede şok eden manzara

Muğla’nın Bodrum ilçesinde sokağa çıkma yasağı ve kısıtlamaların olduğu bugün öğle saatlerinde ilçe merkezindeki Gümbet Mahallesi ve Kıbrıs Şehitler Caddesi üzerinde yaşanan araç kuyruğu görenleri şok etti.

 

 

200 METREYİ 20  DAKİKADA AŞABİLDİLER

 

Öğle saatlerinde Gümbet ve Konacık mahalleleri arasındaki ana caddede yaklaşık 2 km. lik araç kuyruğu meydana geldi. Şehir merkezinde 200 metreyi yaklaşık 30 dakikada güçlükle aşabilenler duruma büyük tepki gösterdi.

Yaşanan trafik yoğunluğu nedeni ile polis ve bekçiler görev belgesi kontrolü yaparken bazı caddelerde aşırı hız nedeniyle trafik kazaları meydana geldi. Bodrum’dan Milas’a giden evli ve iki çocuk babası inşaat mühendisi Ali Kaldıran “Bugünacaip bir şey oldu, herkes araçları ile sokağa çıkmış. Turgutreis’ten geliyorum, otuz dakikada şehir içerisinden çıkamadım, nasıl bir araç kalabalığı bu anlamadım., İşi olanda olmayanda sokakta, virüsü böyle yenemeyiz” diye konuştu.

Meydana gelen üç ayrı kazada iki kişi hafif yaralandı.

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SAĞLIK Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI