Bugun...



Bodrum’da silahlı kavga ihbarı polisleri alarma geçirdi, korku ve heyecan yaşandı

Muğla’nın turistik ilçesi Bodrum’da patlayan silah sesleri polis ve zabıta ekiplerini alarma geçirdi. Bodrumlular kısa süreli korku ve heyecan yaşandı. Silahlı çatışmanın olduğu ihbar edilen mahalleye onlarca polis ve ambulans gönderildi.

facebook-paylas
Güncelleme: 07-05-2021 00:35:20 Tarih: 07-05-2021 00:16

Bodrum’da silahlı kavga ihbarı polisleri alarma geçirdi, korku ve heyecan yaşandı

Melis Anter: ÖZEL HABER

 

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Konacık Mahallesi’ndeki İpekyolu Caddesi’nde  bugün (6 Mayıs 2021) saat 23.00 sıralarında arda arda duyulan silah sesler üzerine vatandaşlar polise ihbarda bulundu. Olay yerine onlarca polis ve zabıta ekibi ile iki ambulans gönderildi. Vatandaşlar silah sesinin bulunduğu caddeye çıkarak gelişmeleri ve olayı anlamaya çalıştı. Yaklaşık 15 dakika süren panik yaşandı.

 

 

TABANCA İLE BİRİLERİNİ KOVALADILAR

 

Polisler Konacık Mahallesi'nde motosiklet ve ekip otomobilleri ile cadde ve sokakları, tarlaları aradı. Ateş ettiği iddia edilen kişilere rastlanmadı. Silah sesini duyduğunu belirten vatandaşlar ise sokaklara çıkarak ne olduğunu anlamaya çalıştı. Bölgeye zabıta ekipleri ile iki ambulyanst sağlık ekipleride yönlendirildi.

Mahalle sakinlerinden Şanda Karhanlı “Evde televizyon izliyordum, birden evimin çok yakınından gelen bir silah sesi duydum. Ses yüksek ve yakından geldi. Olay yaklaşık 10 dakika önce oldu. Şuan hala çok korkuyorum. Silah sesinin ardından küfürlü ve ‘kaçamazsın’ diye bağırma sesleri geldi. Daha sonrasında ikinci silah sesini duyduk. İkinci silah sesinden sonra daha çok korktuk ve polise haber verdik. Polis ekipleride çok kısa sürede geldiler, şu anda hala inceleme yapıyorlar.” Dedi.

Bölgede ki cadde ve sokaklarda yaklaşık 1 saat inceleme yapan polis ekiplerinin herhangi bir yaralıya rastlamadığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

 

 



HABER VİDEOSU





Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI