Bugun...



Bodrum’da silah kaçakçıları ile çatışma çıktı biri ağır iki polis yaralandı

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Ortakent Mahallesi’nde silah kaçakçılarına yönelik operasyonda biri ağır iki polis yaralandı. Üç saldırgan yakalandı.

facebook-paylas
Güncelleme: 16-06-2021 20:21:46 Tarih: 16-06-2021 19:57

Bodrum’da silah kaçakçıları ile  çatışma çıktı biri ağır iki polis yaralandı

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Ortakent Yahşi Mahallesi Giritli Sokak’ta saat 17.30 sıralarında ilçeye kaçak silah getirdikleri kişileri takip etmek için bir aracın önünü kesmeye çalışan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri, arasında silahlı çatışma çıktı. Yaklaşık 15 dakika süren çatışma Bodrum’un birçok yerinden duyuldu. Çatışmada yaklaşık 30 el ateş edildiği belirtildi. Olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekipleri gönderildi.

 

 

İKİ POLİS YARALANDI

Çıkan çatışma sırasında polis memurları  Ercan Yangöz ile 29 yaşındaki Abdulkadir Doğan adlı polisler yaralandı. Ağır yaralanan Ercan Yangöz, özel bir hastaneye Abdülkadir Doğan ise Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

(Polis memuru Ercan Yangöz)

 

ÜÇ SALDIRGAN YAKALADI

 

Muğla Valiliği’nden yapılan açıklamada ise “Bugün saat 17.30 sularında ilimiz Bodrum ilçesine il dışından gelmiş olan silah kaçakçılığı yaptıkları şüphesiyle Emniyet güçlerince takip edilen şüpheliler, polis ekiplerice durduruldukları sırada şüpheliler tarafından ateş açılmış, yaralanan iki polis memurumuz hastaneye intikal ettirilmiştir. Olayı gerçekleştiren üç şüpheli silahlarıyla birlikte polis ekiplerince yakalanmıştır” denildi.

 

Olayın duyulması üzerine AKP Muğla Milletvekilli Mehmet Yavuz Demir, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve İlçe Emniyet Müdürü Mete Durukan durumu ağır olan Ercan Yangöz hakkında bilgi almak için özel hastaneye geldi. OLAYLA İLGİLİ DETAYLARI DUYURMAYA DEVAM EDECEĞİZ

 

(Polis memuru Abdülkadir Doğan)



HABER VİDEOSU





Editör: Yaşar Anter - Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI