Bugun...



Bodrum’da sarıyazın keyfini çıkardılar, sıcak hava tatil uzattı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde tatilini geçiren yerli ve yabancı turistler hafta sonu beklenen yağışlar öncesinde sarıyazın keyfini çıkardılar. İlçede güneşli ve sıcak hava nedeniyle plajlar yerli ve yabancı turistlerle doldu.

facebook-paylas
Tarih: 25-10-2021 17:02

Bodrum’da sarıyazın keyfini çıkardılar, sıcak hava tatil uzattı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaklaşık bir haftadır süren güneşli ve sıcak hava nedeniyle sahiller yabancı ve yerli turistlerle doldu.

 

SARIYAZIN KEYFİNİ ÇIKARDILAR

 

27 derece hava sıcaklığı ve 19 derece deniz suyu sıcaklığı nedeni ile ilçede tatillerini geçiren yabancı turistler, yerli turistlerle birlikte sahillere akın etti. Saatlerce denize giren ve güneşlenen turistler sarıyazın keyfini çıkartırken bazı turistlerde günübirlik teknelerle mavi yolculuğa çıktı. İlçede yaşayanlarda hafta sonu beklenen yağışlı ve soğuk hava öncesinde sıcak havanın tadını çıkartırken sahillerdeki görüntüler yaz aylarını aratmadı.

 

 

TATİLLERİNİ UZATTILAR

 

Ankara’dan yazlıklarına Nisan ayında tatile geldiklerini belirten emekli maden mühendisi evli ve bir çocuk babası Coşkun Dilekcan (58) “Aslında iki hafta önceki yağışlarda Ankara’ya dönecektik, ancak ardından havalar tekrar ısındı ve güneş çok güzel beklide Bodrum’un en güzel mevsimini şu anda yaşıyoruz. Bu nedenle tatili en az üç hafta daha uzattık, kasım ayının ortalarında Ankara’ya dönmeyi düşünüyoruz. Çünkü gerçekten iç bölgelere göre şu anda Bodrum en az 15 derece daha sıcak, turizm sezonu sonu nedeni ile biraz daha tenha, Bazı yabancı turistlerinde tatillerini uzattıklarına tanık olduk” diye konuştu. Bodrum'un hafta sonundan itibaren yağışlı havanın etkisi altına gireceği belirtildi.

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI