Bugun...



Bodrum’da Sağlık Şehitleri Parkı oluşturuldu, zeytin fidanları dikildi

Muğla Tabip Odası tarafından Bodrum Belediyesi’nin destekleriyle Kovid-19 pandemi sürecinde hayatını kaybeden sağlık şehitleri anısına fidan dikimi yapıldı.

facebook-paylas
Tarih: 13-03-2021 11:45

Bodrum’da Sağlık Şehitleri Parkı oluşturuldu, zeytin fidanları dikildi

Bodrum Belediye meclis toplantısında ‘’Sağlık Şehitleri Parkı’’ olması kararlaştırılan Umurca Mahallesi Kerevit Sokak üzerinde bulunan yeşil alanda düzenlenen etkinliğe Bodrum Belediye Başkan Vekili Ayşenaz Gültekin Öncel, Muğla Tabip Odası Başkanı Dr. Cafer Şahin ve Muğla Tabip Odası üyeleri ve sağlık çalışanları katıldı.

Bodrum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü personelinin de destek verdiği etkinlikte zeytin fidanlarının toprakla buluşmasının ardından Muğla Tabip Odası Başkanı Dr. Cafer Şahin tarafından Bodrum Belediye Başkan Vekili Ayşenaz Gültekin Öncel’e teşekkür plaketi verildi.

 

 

TABİB ODASI BAŞKANI ŞAHİN UYARIDA BULUNDU

 

Dr. Cafer Şahin yaptığı açıklamada “Pandemi sürecinde yoğun mücadele veren halkın sağlığı için yaşamlarını feda eden sağlık çalışanlarımızı unutmamız mümkün değil. Muğla için dikkat edilirse son üç haftadır bir önceki haftaya göre sürekli bir artış var. Bunda yaza doğru gidişin ve açıklanan normalleşme sürecinin büyük etkisi var. Geçmiş Haziran ayında yaşadığımız gevşeme ve açılım döneminde, vaka sayısının artması durumu oldu. Bu zamandan sonra da benzer artışlar olacaktır. Muğla çok kısa süre de tekrar yüksek vaka sayısını yakalayacaktır. Çok önemli bir süreçten geçiyoruz, çok daha dikkatli ve duyarlı olmamız gerekmektedir. Normalleşmenin adı bile vaka sayısını artırmaya yetiyor. Normalleşme derken eski normal hiç olmayacak. Pandemi süreci şu an bütün ağırlığı ile devam ediyor” dedi.

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SAĞLIK Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI