Bugun...



Bodrum’da sağanak yağış kazalara neden oldu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde öğleden sonra aniden bastıran sağanak yağış etkili oldu. Yağışın ilk anlarında kazalar meydana geldi. Motosikletten düşen bir vatandaş sağanak yağmurun altında ambulans beklerken yine yardıma koşan vatandaşlar oldu, yaralıyı şemsiye ile korumaya çalıştılar.

facebook-paylas
Tarih: 12-10-2021 15:59

Bodrum’da sağanak yağış kazalara neden oldu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde öğleden sonra aniden bastıran ve kısa aralıklarla devam eden sağanak yağış etkili oldu. Sağanak yağışa plajlarda yakalanan turistler otellerine dönerken bazıları yağmur altında yüzmeye devam etti.

 

SIK SIK KAZALAR MEYDANA GELDİ

 

Sağanak yağış nedeniyle kayganlaşan yollarda sık sık kazalar meydana geldi. Torba Mahallesi Bedri Koraman Caddesi’nde meydana gelen kazada 45 yaşındaki boyacı ustası Adem Akıncı kullandığı 48 AAN 897 plakalı motosiklet ile kayarak yere düştü. Kafasını asfalta çarpan ve kanlar içerisinde kalan Akıncı’ya ilk yardımı vatandaşlar ve otel personeli yaptı.

 

 

 

 

SAĞANAK YAĞIŞ ALTINDA AMBULANS BEKLEDİ

 

Sağanak yağışın altında ve asfaltın ortasında çağrılan ambulansı bekleyen Akıncı zor anlar yaşarken, yaralının ıslanmaması için vatandaşların market şemsiyesi ile yardım etmeye çalıştığı görüldü. Akınca gelen sağlık ekipleri ve ambulans ile Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI