Bugun...



Bodrum’da Rally heyecanı başladı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Rally Bodrum Yarışı öncesinde yarışmaya katılacak ünlü pilotlar Bodrumlularla buluştu. Pilotlar hem yarışma ile ilgili bilgi verdi hemde otomobil tutkunlarının sorularını yanıtladı. Rally ‘de 84 otomobil ve 168 sporcu mücadele edecek.

facebook-paylas
Güncelleme: 10-04-2021 10:00:58 Tarih: 10-04-2021 09:57

Bodrum’da Rally heyecanı başladı

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonunca (TOSFED), Karya Otomobil Spor Kulübü, Bodrum Tanıtım Vakfı (BOTAV) ve Bodrum Belediyesi iş birliğiyle bu hafta sonu Bodrum ilçesinde düzenlenecek "Rally Bodrum" turnuvası öncesinde bazı pilotlar, söyleşiye katılarak kokteylde bir araya geldi. 84 otomobil ve 168 sporcunun katılacağı ralli 11 Nisan Pazar günü start  start alacak. Sporcular Rally’da 6 etapta mücadele edecek.

 

RALLY SEZON ÖNCESİNDE İYİ BİR TANITIM KAYNAĞI OLACAK

 

TOSFED Başkanı Eren Üçlertoprağı, "Bodrum’da düzenlediğimiz Rally’e 27 yılın ardından en büyük düzeyde bir katılımın olması oldukça sevindirici. Rally turizm sezonu öncesinde Bodrum için önemli bir tanıtım kaynağı olacak” diye konuştu.

 

BODRUM’UN VİZYONA İHTİYACI VAR BU POTANSİYELDE VAR

 

Pilot Serdar Bostancı "Bodrumluların bu ralliye kucak açması ve destek vermesiyle birlikte bundan sonraki süreçte ulusal düzeyde yapılır diye düşünüyorum. Bu tür sporların turizme büyük bir faydası var. Turizm bölgelerinin ölü sezonunda bütün dünyada olduğu gibi kışın kış turizmi yapıldığı yerlerde, yazın ralliler yapılıyor. Yazın yaz turizmin yapıldığı yerlerde, kışın ralliler yapılıyor ve o bölgelerin 2 ay önce açılmasına neden oluyor. Bodrum'da bu tür yerlerden biri. Bodrum'un bu vizyona ihtiyacı var, potansiyeli var" diye konuştu.

 

 

Söyleşinin ardından Karya Otomobil Spor Kulübü Başkanı Atıl Atılgan tarafından Başkan Aras ve BOTAV Genel Sekreteri Serkan Ceylan'a, yarışta giyecekleri tulumlar sunuldu. Etkinlik koronavirüs tedbirleri alınarak düzenlenen kokteyl ile sona erdi.

84 otomobil ve 168 sporcunun mücadele edeceği yarış, bugün 18.30'da Myndos Kapısı'nda düzenlenecek start seremonisi ile başlayacak. 11 Nisan Pazar günü saat 08.00'de de 6 etaptan oluşan yarışın ilk etabının startı verilecek.

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI