Bugun...



Bodrum’da ormanlık alanı piknik yapıp alkol alırken yakmışlar,3 kişi tutuklandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Pazar günü sabaha karşı çıkan yangın ile ilgili gözaltına alınan üç kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Üç kişi piknik yaptıklarını alkol aldıklarını ve ormanın nasıl yandığını hatırlamadıklarını söylediler.

facebook-paylas
Güncelleme: 19-04-2022 20:38:19 Tarih: 19-04-2022 19:59

Bodrum’da ormanlık alanı piknik yapıp alkol alırken yakmışlar,3 kişi tutuklandı

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Yakaköy’de Pazar günü sabah saatlerinde çıkan orman yangını ile ilgili yapılan soruşturma sonrasında üç kişi gözaltına alınmıştı. Rüzgarın etkisi ile hızla yayılan ve yaklaşık 6 hektarlık alanın zarar gördüğü yangın ile ilgili olarak gözaltına alınan ve yangının başlamasının hemen ardından 48 T 7218 plakalı otomobil ile olay yerinden ayrılan üç kişi güvenlik güçlerinin takibi sonucu 30 yaşındaki kepçe operatörü Ö.Ö., 26 yaşındaki taksi şoförü S.D. ve 46 yaşındaki marangoz Y.T., Yakaköy ve Gümüşlük mahallelerinde yakalanarak gözaltına alındı. 

 

 

PİKNİK YAPIP ALKOL ALMIŞLAR

Şüphelilerden Ö.Ö. verdiği ifadede kayınbiraderi olan S.D. ile birlikte 48 T 7218 plakalı aracı kullanarak alkol almak için yangının başladığı yer olan Dedeler mevkiine gittiklerini, giderken ortak arkadaşları olan Y.T isimli şahsı da yanlarına aldıklarını söyledi. 

 

ORMANI YAKTIKLARINI HATIRLAMIYORLAR

Yakalanarak gözaltına alınan 3 kişi piknik yapmak için geldikleri alanda sabaha kadar alkol aldıklarını yangının nasıl çıktığını bilmediklerini söylediler. Emniyet Müdürlüğü’nde ifadeleri alınan üç kişi sevk edildikleri adliyede kasten orman yangınına neden olmaktan tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

 

 




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI