Bugun...



Bodrum’da Mercedesli köpek hırsızları isyan ettirdi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde iki hafta önce lüks bir otomobil ile gelerek evin önündeki köpeğini çalanların bulunması için emniyet ve jandarmaya müracaat etti. Lüks otomobil ile gelerek köpeği çalanlar bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

facebook-paylas
Güncelleme: 25-06-2021 22:25:20 Tarih: 25-06-2021 21:49

Bodrum’da Mercedesli köpek hırsızları isyan ettirdi

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Cevat Şakir Mahallesi Pınar Sokak’ta yaşayan emekli aşçı 64 yaşındaki Mürşide Sezer kendisine ait olan Amerikan Staff cinsi 2 yaşındaki Sasha’nın evinin önünden lüks bir otomobil ile gelen üç kişi tarafından çalınmasına isyan etti.

 

MERCEDESLİ KÖPEK HIRSIZLARI

 

Sezer olayın hemen ardından çevrede yaptığı araştırmada evinin önündeki köpeğin Mercedes marka otomobil ile gelen üç kişi tarafından otomobile konularak götürülmesinin güvenlik kamerasına yansıdığını belirterek “Eşim, oğlum ve köpeğimizle beraber yaşıyorduk. 9 Haziran’da Bodrum’da işimiz olduğu için ailecek evden çıktık. Köpeğimiz Sasha bizim evden çıktığımızı fark edince bahçe duvarından atlayıp bizi bulmak için evin önüne çıkmış. Sonra yanına beyaz bir araba geliyor. Arabadan beyaz tişört, koyu renk şort ve beyaz ayakkabılı 3 kişi iniyor. Kamerada net bir şekilde gözüküyorlar. Sasha’ya kuçu kuçu yapıp yanlarına çağırıyorlar ve birisi kucağına alıyor ama ya tutamıyor ya da ağır geliyor ve geri indiriyor. Tekrar kucaklıyor ve arabaya doğru gidiyor. Arabanın yanında duran kişi kapıyı açıyor köpeği içeri koyuyorlar ve gidiyorlar. Benim kız kardeşim o bölgeden tesadüf geçiyor ve orada bulunan sucu bizim böyle bir olay olduğunu ve bizim köpeğimize benzettiğinden bahsediyor. Bende eve geldim baktım ve Sasha’nın olmadığını fark ettim. Sasha’nın kaçırıldığı yerdeki sucu arkadaşımıza gidip kamera görüntülerini rica ettik ve hemen ertesi gün Bodrum Emniyetine gittik. 4-5 gün sonra başka bir emlak dükkanından farklı görüntüler bulup yine emniyete teslim ettik. Ama maalesef kamera görüntülerinden plaka net olarak okunamıyor. Ben emekliyim keşke param olsa da ödül koyabilsem, ödül olduğu zaman insanlar bu tarz olaylarda daha çok dikkat ediyorlar.” Şeklinde ifade etti.

 

 

SASHA ÇETELERİN ELİNE DÜŞMÜŞ OLABİLİR

 

Sasha’yı 1 aylıkken sahiplenen ve 2 yıldır bakımını üstlenen Ali Sezer ise "Cins köpekleri satmak için ölene kadar çiftleştiren çeteler var. Umarım Sasha öyle bir çetenin eline düşmemiştir ve en kısa sürede buluruz." Dedi.

 

 

 

 

 

 

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI