Bugun...



Bodrum'da kar ve sağanak yağış sonrası deniz ve kır sefası

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir haftadır devam eden soğuk, kar, fırtına ve sağanak yağışlı havanın ardından yerini güneşli ve sıcak havaya bıraktı. Kırlara çıkanlar erken çıkan nergisleri topladı, sahile inenler yüzme ve güneşlenmenin tadını çıkardı.

facebook-paylas
Güncelleme: 31-01-2021 15:41:52 Tarih: 31-01-2021 15:33

Bodrum'da kar ve sağanak yağış sonrası deniz ve kır sefası

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaklaşık bir haftadır devam eden soğuk, kar, fırtına ve sağanak yağışlı havanın ardından ilçede yaşayanlar bugün güneşi gördü.

 

 

HAVA BİRDEN ISINDI

Sabah saatlerinden itibaren açan güneşli hava nedeniyle öğle saatlerinde hava sıcaklığı 18 derecelere kadar çıkarken kırsal kesimlerde hayvanlarını otlatmaya götürenler ve köpeklerini dışarı çıkaranlar Ortakent ve Mumcular köylerinde nergis tarlaları ile karşılaştı.

 

 

SANKİ BAHAR GELDİ

 

Nergisleri toplayarak evlerine dönen evli ve bir çocuk annesi 34 yaşındaki Sedef Karlı “Yaklaşık on gündür soğuk ve kar yağışlı hava nedeniyle dışarı çıkamamıştık, evimizin yanındaki tarlada açan nergizleri gördük, bugün hava birden ısındı sanki bahar gelmiş gibi” dedi.

 

KIŞ ORTASINDA DENİZ KEYFİ YAPTILAR

 

Bodrum'da bulunan bazı yerli ve yabancı turistler ise kış ortasında deniz keyfi yaptı. Kumbahçe ve Paşatarlası plajlarına gidenler bol bol güneşlendi denize girdi. Hava sıcaklığının 18 deniz suyu sıcaklığının ise 19 derece olduğu Bodrum'da salı gününden itibaren sağanak yağış bekleniyor.

 




Editör: Turan Akyüz




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI