Bugun...



Bodrum’da kar, gidemeyenlerin ayağına geldi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde dün yüksek kesimlerinde başlayan kar ilçede yaşayanlara renkli görüntüler yaşatırken kar oynamayanlara gidemeyenler için kamyonlarla kar getirilip belediye meydanına döküldü. Bodrum limanında tonlarca karı görenler renkli görüntüler oluşturdu.

facebook-paylas
Güncelleme: 29-01-2021 20:34:39 Tarih: 29-01-2021 13:48

Bodrum’da kar, gidemeyenlerin ayağına geldi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde iki gün önce başlayan ve yaklaşık 36 saat süren aralıklı kar yağışı ilçede renkli görüntülere neden oldu. Bodrum’un Mumcular, Mazı, Yakaköy ve Konacık Mahalleleri’nin yüksek kesimlerine yağan karlar ilçede günün konusu oldu.

 

KAR OYNAMAYAN GİDEMEYENLER İÇİN KAR GETİRİLDİ

 

Birçok kişi kar oynamak için yüksek kesimlere giderken şehir merkezinde olan ve kar oynamaya gidemeyen çocuklar için AK Parti İlçe Başkanlığı ve Kavaklıdere Belediyesi’nin organizasyonu ile kamyonlarla kar getirilerek bugün öğle saatlerinde belediye meydanına döküldü.

 

 

BELEDİYE MEYDANINDA KAR GÖRENLER ŞOK OLDU

 

Bodrum Limanı’nın yanındaki Belediye Meydanı’na kamyonlarca dökülen tonlarca kar görenleri şaşkına çevirdi. Belediye Meydanı’na kar getirildiğini duyan Bodrumlular akın akın geldi onlarca çocuk anne ve babaları ile kartopu oynayıp kardan adam yapmanın keyfini çıkardı. Evli ve iki çocuk annesi 40 yaşındaki Tekbir Çelik “Kızım on yaşında ama daha bir kere kar gördü. Buraya kar getirildiğini dün akşamdan duymuştuk çocuklar çok heyecanlandı. Dün Bodrum’un yüksek yerlerine kar yağdı, şehir merkezine de atıştırdı ama tutmadı, bugün buraya getirilen karda oynamanın zevkini çıkaran çocuklarımız gerçekten çok mutlu oldu. Bodrumlu olup 15 yaşına gelen ve kar görmeyen çocuklarımız var” diye konuştu.

 

 

 

ÇOCUKLUK HAYALİMİ GERÇEKLEŞTİRDİM

 

AK Parti İlçe Başkanı Osman Gökmen ise “Ben karı ilk kez 20 yaşına geldiğimde görmüştüm ve o zaman kendime söz vermiştim, hayalim vardı. Bodrum’a çok sık kar yağmaz, yağarsa da hep yüksek kesimlerde kalır. Ancak sahillerde olan çocuklarımız ne yazık ki kar göremez, oynama fırsatı bulamaz. Bu nedenle bir hayalimi gerçekleştirdim. Bundan sonra da yoğun kış aylarında Muğla’nın yakın ilçelerinden kamyonlarla kar getirip Bodrumlu çocuklarımızla buluşturmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

 

 

 



HABER VİDEOSU





Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI