Bugun...



Bodrum’da Her Nota Bir Fidan olacak

Bodrum Belediyesi, Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV) ve C-Majör İş'ten Sesler Korosu iş birliği ile Bodrum’da yangından etkilenen vatandaşlar için ‘Her nota bir fidan’ temalı konser düzenlenecek. Konserde yapılacak bağışlar, yangınlardan etkilenen vatandaşların ihtiyaçları ve yanan alanların rehabilitasyonu için kullanılacak.

facebook-paylas
Tarih: 09-09-2021 21:45

Bodrum’da Her Nota Bir Fidan olacak

Konser 1 Eylül Cumartesi akşamı Bodrum Antik Tiyatro’da Şef Özlem Abacı yönetiminde gerçekleşecek. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve Sianji Grup Yönetim Kurulu ve C-Majör İş'ten Sesler Korosu Başkanı Recai Çakır, basın toplantısında bilgi verdi.

 

Aras “C-Majör İş’ten Sesler Korosu Bodrum için, özellikle orman yangınlarında zarar gören bölgelerimizi yeşillendirmek ve oradaki vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için ‘Her nota bir fidan’ sloganıyla Bodrum Belediyesi ve BOTAV’ın destekleriyle muhteşem bir konser organizasyonuna ev sahipliği yapıyor.  Son yaşadığımız orman yangınlarında şunu gördük ki binlerce yıldır bu topraklarda var olan doğal güzellikler, kültür varlıkları özenle korunmalıdır. Orman köylülerimizde de bu yangın büyük bir travma yarattı. Çünkü yangınlarda orman varlığı yanmadı aynı zamanda köylümüzün yüzlerce yıldır kullandığı zeytinlikleri, ormandan geçindiği doğal ürünler, keçiboynuzu, adaçayı, kekik gibi doğal ürünlerin hepsi de zarar gördü, otlukları zarar gördü, hayvancılıkla geçinen insanlar bunlar.  Bizler bu süreçte bütün Türkiye olarak belediyemiz öncüllüğü ile onların yanında olmaya çalıştık. Aynı zamanda konser davetiyesi ile yapacağınız bağışlar, BOTAV üzerinden yangında zarar gören vatandaşlarımızın ihtiyaçları için kullanılacaktır” dedi.

 

Recai Çakır “Bu sene yangınlarla çok uğraştık. Bodrum’un ciğerleri yandı. Oradaki çabayı gördüm. Bu konserde verecekleri maddi desteğin yanan bölgeler için fidan olacağını hatırlatmak istiyorum. Bu konser sadece yardım amacı taşıyor, başka bir amacı yok. Yangında çok canlı öldü. Ülkenin yeniden yeşillendirilmesi amacıyla yola çıktık. Herkesi bekliyoruz. İsteyenler BOTAV ve Bodrum Belediyesinden bağış karşılığı davetiye temin edebilirler.”




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KÜLTÜR SANAT Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI