Bugun...



Bodrum'da dağ bisikletleri şehre inecek, festival havası estirecek

Muğla’nın Bodrum ilçesinde ay sonunda düzenlenecek Bodrum Bike Fest ilçeye renkli görüntüler kazandıracak. Dağ Bisikletleri Şehre İniyor teması ihle düzenlenecek yarışmalara 7 ülkeden yaklaşık 200 sporcunun katılması bekleniyor. Dünya Bisiklet Turizminin marka ismi Alman İnselhüpfen/ıslandhopping Grubunun CEO’su Klaus Schenk “Bisiklet turizmi için gerekli tüm doğal güzelliklere sahip olan Bodrum’un buna öncülük etmesine özellikle sevindim.” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 20-05-2022 11:31

Bodrum'da dağ bisikletleri şehre inecek, festival havası estirecek

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Türkiye Bisiklet Federasyonu, Bodrum Belediyesi ve Bodrum dağ Bisikleti Spor Kulübü tarafından 28-29 Mayıs 2023 tarihlerinde düzenlenecek olan Bodrum Bike Fest’in basın toplantısı düzenlendi. Bodrum Belediyesi Trafo Cafe’de gerçekleştirilen tanıtım toplantısına Türkiye Bisiklet Federasyonu Muğla İl Temsilcisi İlker Cömert, Belediye yetkilileri, Bodrum Dağ Bisikleti Spor Kulübü (BODASK) Başkanı Ali Sonay ile Vahap Polat Almanya’dan İnselhüpfen/İslandhopping Grubu CEO’su Klaus Schenk katıldı.

 

 

DAĞ BİSİKLETLERİ ŞEHRE İNİYOR

“Dağ Bisikletleri Şehre İniyor” sloganıyla organize edilen uluslararası festivale, şuana kadar kayıt yaptıran Fransa, Belçika, Hollanda, Almanya, Ekvador, Birlesik Arap Emirlikleri ve İsveç’ten  bisikletçilerin yanı sıra Türkiye’nin dört bir yanından sporcular katılım sağlayacak. Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Çevre Koruma ve Kontrol Bürosu tarafından organize edilen, 27 Mayıs Cuma günü 12.00-18.00 saatleri arasında kayıt ve parkur gezisi ile başlayacak olan program, 28 Mayıs Cumartesi günü saat 09.00’da Çamlık’ta Bodrum MTB Cup Bisiklet Yarışı ile devam edecek. 29 Mayıs Pazar günü saat 13.30’da Bodrum merkezde MTB Eliminator National Series yarışı start alacak.

 

ALTERNATİF TURİZMİ SPOR İLE CANLANDIRACAĞIZ

Bu organizasyonla birlikte dünyanın en iyilerini Bodrum’da ağırlayacaklarını ifade eden Türkiye Bisiklet Federasyonu Muğla İl Temsilcisi İlker Cömert, bu tür organizasyonlarla turizmi 12 aya yaymanın da çok önemli olduğunun altını çizdi.

 

BODRUM BİSİKLET TURİZMİ İÇİN HER TÜRLÜ ŞARTLARA SAHİP

Dünya Bisiklet Turizminin marka ismi Alman İnselhüpfen/ıslandhopping Grubunun Kurucu CEO’su Klaus Schenk ise 24 yıldır Türkiye’nin bisiklet turizmine açılmasını beklediklerini söyleyerek, “Bisiklet turizmi için gerekli tüm doğal güzelliklere sahip olan Bodrum’un buna öncülük etmesine özellikle sevindim.” dedi.

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI