Bugun...



Bodrum’da büfe işletmeciliği yapan Eray Karadeniz, Rize’de kuzeni tarafından öldürüldü

Bodrum’da turizm ve büfe işletmeciliği yapan Eray Karadeniz kuzeni tarafından silahla vurularak öldürüldü.

facebook-paylas
Tarih: 15-03-2023 14:03

Bodrum’da büfe işletmeciliği yapan Eray Karadeniz, Rize’de kuzeni tarafından öldürüldü

Bodrum’da bir otobüs şirketinin turizm işletmecisi Remzi Ergün’ün eski damadı Eski otogar içersinde bulunan ve daha önce silahla saldırı olayının işlendiği büfe işletmecisi Eray Karadeniz trafik cezası yüzünden Rize’de kuzeni tarafından silahla vuruldu Karadeniz hayatını kaybetti.Rize’nin Pazar ilçesinde iki arkadaşın trafik cezası tartışması kanlı bitti. İddiaya göre, arkadaşı S.K.’ya (36) ait otomobille dolaşan Eray Karadeniz (35), polis tarafından kesilen trafik cezası nedeniyle tartıştığı S.K. tarafından sokakta tabancayla vurularak öldürüldü. Olay yerine yeniden gelerek polise teslim olan S.K. ise gözaltına alındı. Öte yandan, olay sonrası sokakta yaşananlar da çevredeki bina sakinlerince cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.Dehşete düşüren olay, saat 17.00 sıralarında ilçenin Pazar Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Antalya’dan ilçeye gelen ve arkadaşı S.K.’ya ait otomobille dolaşan Eray Karadeniz’e, polis tarafından trafik cezası kesildi. Cezayı öğrenen S.K., sokak ortasında Eray Karadeniz ile tartışmaya başladı.

 

 

‘TRAFİK CEZASI’ NEDENİYLE ÇIKAN TARTIŞMA CİNAYETLE SONUÇLANDI

Büyüyerek kavgaya dönüşen tartışmada S.K., belinden çıkardığı tabanca ile Karadeniz’e 3 el ateş edip, kaçtı. Kanlar içinde yığılan Karadeniz ise ihbarla gelen sağlık ekiplerince Kaçkar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Karadeniz, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Olay yerine yeniden gelerek polise teslim olan S.K. ise gözaltına alındı.

 

Rize'de kendisine ait ehliyet ile araç kiralayarak defalarca trafik cezası yiyen arkadaşını yaşadığı tartışma sonrası silahla vurarak öldüren şahıs adliyeye sevk edildi.

Olay dün Pazar ilçesi Pazar mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Antalya'dan bir süre önce memleketi Rize'ye gelen Eray Karadeniz (35), arkadaşı Suat K.'un (36) ehliyeti ile araç kiralayarak ve kiralık olan araç ile defalarca trafik cezası yedi. Bunu öğrenen Suat K. arkadaşı ile bunu neden yaptığını belirterek tartıştı. Tartışmanın boyutunun büyümesi ile belinden çıkardığı silah ile ateş etmeye başlayan Suat K.'nin silahından çıkan 3 kurşun Eray Karadeniz'e isabet etti. Olay yerine çağrılan 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansa yerleştirilen Karadeniz yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olay sonrası gözaltına alınan Suat K. savcılık tarafından tutuklanma talebiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi.




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI