Bugun...



Bodrum’da bir lisede 34 öğrenci karantinaya alındı

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak Mahallesi’nde bir lisedeki sınıfta iki öğrencinin test sonucunun pozitif çıkması üzerine öğrenciler evlerine gönderildi, 34 öğrenci ve bazı öğretmenler karantinaya alındı.

facebook-paylas
Tarih: 11-11-2021 14:32

Bodrum’da bir lisede 34 öğrenci karantinaya alındı

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak Mahallesi’ndeki Halil İbrahim Adnan İper Lisesi’ndeki bir sınıfta iki öğrencinin test sonuçlarının pozitif çıkması üzerine öğrencilerin ve bazı öğretmenlerin bugün öğle saatlerinden itibaren evlerine gönderilerek karantinaya alındığı belirtildi. Konuyla ilgili öğrenciler ve veliler bilgilendirildi. İl İlçe milli Eğitim Müdürlüğü'nden açıklama yapılması ve ilçedeki durumlarla ilgili bilgi verilmesinin istendiği belirtildi. Şu ana kadar Bodrum Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden açıklama yapılmadığı belirtildi. Öğrenci velilerinden bazılarının okulun tamamen karantinaya alınması gerektiğini konuştuğu belirtildi.

Öğrenci ve öğretmenlerin iki gün evlerinde kalacağı ardından test yaptırmak için ilgili kurumlara yönlendirileceği ve öğrencilerin iki hafta uzaktan eğitim yapacağı açıklandı.




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI