Bugun...



Bodrum’da 3 milyon Euroluk yat törenle denize indirildi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yapılan, Ege ve Akdeniz’de charter yat turizminde kullanılacak olan 37 mere uzunluğundaki 3 milyon Euroluk yat bugün törenle denize indirildi.

facebook-paylas
Güncelleme: 24-06-2021 22:29:49 Tarih: 24-06-2021 20:50

Bodrum’da 3 milyon Euroluk yat törenle denize indirildi

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Roda Yacht Tersaneleri’nde Turkyacht Şirketi tarafından yaptırılan ve 3 milyon Euro’ya mal olan 37 metre uzunluğunda 8 metre genişliğindeki Pura Vida isimli ahşap gulet lüks yat bugün düzenlenen törenle denize indirildi.

İçmeler Mevkii’ndeki bir tersanede düzenlenen törene Bodrum Deniz Ticaret Odası Başkanı Orhan Dinç, Turkyacht Genel Müdürü Bora Güleş, Bodrum Denizciler Derneği Başkanı Erol Erdoğan, İsrailli iş insanları ve turizmciler katıldı.

 

NORMALLEŞME SÜRECİNDE BAŞARILI ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK

 

Deniz Ticaret Odası Başkanı Orhan Dinç yaptığı açıklamada “Geçirdiğimiz zor günleri geride bıraktığımızı düşünerek bu normalleşme sürecinde her sektörde her alanda başarı ile yola devam edeceğimizi buradan duyurmak istiyorum. Tersanemizin üretimi yeni teknemiz sahibine hayırlı uğurlu olsun. Bodrum tersanelerimizde çok daha iyi yatlar yapmaya ve dünya denizlerinde bayrağımızı dalgalandırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

 

LÜKS YAT HAFTALIK MAVİ YOLCULUKTA KULLANILACAK

 

İçerisinde su sporları merkezi ve 5 lüks kabinin bulunduğunu belirten Bora Güleş ise yaptığı açıklamada “Rusya ve İngiltere’den sonra birçok Avrupa ülkesi Türkiye’yi güvenli bölge ilan etmeye başladı. Bizde deniz turizmine ciddi bir katkıda bulunmak için teknemizi bugün suya indirdik. Yat Ege ve Akdeniz’de haftalık mavi yolculukta kullanılacak” dedi.

 

 

İSRAİLLİ İŞ İNSANI YATIN GÖVDESİNDE ŞAMPANYA PATLATTI

 

Konuşmalardan sonra törene katılan İsrailli iş insanı Azrileviç Sharon, eşi ve iki kızı ile birlikte denize indiriliş şampanyasını yatın bordosuna vurarak patlattı. Ardından Pro Vida isimli lüks yat alkışlar arasında denize indirildi.

 

 

 

 

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI